dirljivo

NIKADA nisu bili razdvojeni na ovaj način: Kako je protekao susret Kejt Midlton i njene dece nakon izlaska iz bolnice?

0

Kejt Midlton napustila je londonsku bolnicu nakon dve nedelje boravka u njoj i vratila se svojoj porodici.

Kejt Midlton tokom jednog od svojih poslednjih pojavljivanja s decom
Kejt Midlton tokom jednog od svojih poslednjih pojavljivanja s decomfoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Nakon što je 14 dana provela u privatnoj bolnici u Londonu, gde je u tajnosti podvrgntua operaciji u abdominalnoj regiji, princeza od Velsa Kejt Midlton se vratila u svoj dom.

 

Nakon što je Kensingtonska palata izdala saopštenje da je princeza smeštena u bolnicu, te da je operisana, nakon čega je obelodanjeno i da ne planira da se vrati poslovnim obavezama sve do Vaskrsa, mnogi su bili zabrinuti za Kejtino zdravstveno stanje.

 

Ipak, ona se sada oseća stabilno, a par sati nakon njenog izlaska iz bolnice, izašao je i kralj Čarls, koji je takođe bio zbrinut u klinici i podvrgnut intervenciji zbog povećanja prostate.

 

 

Za razliku od Čarlsa, kog je redovno posećivala supruga Kamila, Kejt nije toliko redovno primala posete, izuzev povremenih susreta sa suprugom Vilijamom. Njena deca nisu dolazila mami u posetu, ali sada su se sreli nakon dve nedelje razdvojenosti.

 

 Princ Džordž, princeza Šarlot i princ Lui bili su u školi kada je Kejt stigla u svoj domu Vindzoru, a pretpostavlja se da se susret odigrao nakon što su se deca vratila iz škole Lambruk, udaljene 10 minuta vožnje od njihove kuće, piše Dejli mejl.

 

Poslednje pojavljivanje Kejt u javnosti
Poslednje pojavljivanje Kejt u javnostifoto: Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

S obzirom na to da porodica nije bila ovoliko dugo razdvojena maltene nikad, sigurno je da je susret bio posebno emotivan. U želji da zaštiti decu, Kejt nije htela da odaje previše privatnih detalja, pa se i dalje ne zna tačna priroda njene operacije.

 

Njen povratak dužnostima biće u skladu s lekarskim preporukama, sa čime će se uskladiti i princ Vilijam, njen suprug, koji je takođe odložio sve svoje obaveze.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

 

 

makonda-tracker