iskreno

O njenom stanju nije procurio NI DETALJ: Princ Vilijam nije propustio da pomene Kejt Midlton na dodeli BAFTA nagrada

0

Nakon što je godinama bila glavna zvezda na dodeli BAFTA nagrada, Kejt Midlton ju je propustila ove godine, ali je njen suprug i prestolonaslednik britanskog trona prošetao crvenim tepihom i ćaskao s okupljenima cele večeri, pa nije propustio da je pomene

Kejt Blanšet i princ Vilijam su sedeli jedno pored drugog i siti se ispričali na dodeli BAFTA nagrada
Kejt Blanšet i princ Vilijam su sedeli jedno pored drugog i siti se ispričali na dodeli BAFTA nagradafoto: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia

U Londonu je sinoć održana dodela BAFTA nagrada, koja je okupila veliki broj holivudskih zvezda, ali ih je na trenutak zasenio Vilijam, princ od Velsa.


On je, za razliku od ranijih godina, stigao na ceremoniju sam, budući da je njegova supruga Kejt Midlton sprečena da prisustvuje javnim događajima. Princeza od Velsa trenutno se oporavlja nakon operacije koju je imala u januaru i nećemo je videti najverovatnije do Uskrsa.


Vilijam se navodno izvinio organizatorima svečanosti što im je "u poslednjem trenutku" javio da će doći na dodelu BAFTA nagrada, pa se spekuliše da se princu nije išlo bez Kejt.

 

Princ Vilijam na dodeli BAFTA nagrada 2024.
Princ Vilijam na dodeli BAFTA nagrada 2024.foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

U svakom slučaju, on je stigao na crveni tepih vrlo elegantan, u crnom odelu, beloj košulji i s leptir-mašnom, a suprugu je pomenuo i kasnije u toku večeri.


Princ Vilijam je tokom večeri s prisutnima razgovarao o filmovima koji su bili u konkurenciji za najvrednija priznanja, pa The Daily Telegraph prenosi da je prestolonaslednik britanskog trona pomalo navijao za režisera Kristofera Nolana i njegov "Openhajmer".


Ja sam veliki fan Kristofera Nolana, pa ću biti zadovoljan ako on pobedi... Dopao mi se "Openhajmer" – rekao je princ.

 

Princ Vilijam na dodeli BAFTA nagrada 2024.
Princ Vilijam na dodeli BAFTA nagrada 2024.foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Međutim, film "Barbi", koji je dominirao na blagajnama širom sveta i bio apsolutni fenomen 2023. godine Vilijam nije gledao.


Još uvek nisam odgledao "Barbi" – priznao je. – Ali želim.


Na komentar da je ove godine bilo dobrih britanskih filmova i ostvarenja koje su režirale žene, princ Vilijam istakao je da sa suprugom tek treba da nadoknati propušteno.


Nikada nisam gledao ovako malo kao sad – iskren je bio. – Moja supruga je bila pomalo... Ali nadam se da ćemo nadoknaditi to. Večeras ću sastaviti spisak.


Princ Vilijam je, inače, sedeo u publici pored oskarovke Kejt Blanšet i s njom uživao u razgovoru tokom večeri.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu nego Čarls

 

makonda-tracker