ISKRENA

Pred venčanje sina napravila SKANDAL, a sad i OVA REAKCIJA: Viktorija Bekam otkrila da li je spremna da POSTANE BAKA

0

Kreatorka je uvek veoma iskrena, ali se čini da joj nije baš lako da se nosi sa činjenicom da bi njen sin uskoro mogao da postane tata 

VIKTORIJA BEKAM OTKRILA DA LI JE SPREMNA DA POSTANE BAKA
VIKTORIJA BEKAM OTKRILA DA LI JE SPREMNA DA POSTANE BAKA foto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Modna kreatorka Viktorija Bekam je možda žena sa mnogo talenata, ali definitivno još  uvek nije spremna da doda „baku“ u svoju biografiju.

 

Tokom nedavnog intervjua koji je dala za „Vogue” Viktoriju je voditeljka upitala da li je spremna da postane baka na šta se ona odmah uzmenirila.

 

- Isuse. Šta?! Vau. Sačekaj -  odgovorila je vrlo usplahireno.

 

- Mislim da se to još uvek ne dešava, osim ako vi ne znate nešto što ja ne znam, to se još uvek ne dešava.

 

 

Najstariji sin Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklin, oženjen je glumicom Nikolom Pelc od aprila 2022. 

 

Nekoliko meseci nakon njihovog ekstravagantnog venčanja, Bruklin, koji sada ima 24 godine, priznao je da želi da ima 10 dece sa svojom ženom.

 

- Uvek sam želeo da budem mlad tata. Voleo bih da uskoro imam porodicu, ali kad god moja žena bude spremna - rekao je za Entertainment Tunajt. 

 

Kada Bruklin i Pelc (29) budu spremni da uđu u sledeću fazu svog života, Viktorija već ima neke ideje kako bi želela da je njen unuk ili unuka zovu.

 

VIKTORIJA JE OTKRILA DA JOŠ UVEK NIJE SPREMNA DA POSTANE BAKA
VIKTORIJA JE OTKRILA DA JOŠ UVEK NIJE SPREMNA DA POSTANE BAKA foto: Megan Briggs / Getty images / Profimedia

 

- Poslednji put kada sam bila sa  Anom Vintur, pomislila sam: ’Ana, kako te zovu tvoji unuci?‘ A ona mi je rekla: ’Ana‘ -  priseća se ona.

 

- Pomislila sam da je to veoma lepo, i da bi i ona želela da je njeni unuci zovu po imenu. Ipak, to se kod mene još ne dešalva, ali nadam se da ću jednog dana biti baka, ali ne još uvek, još je rano - rekla je.

 

Takođe je pričala o tome kako je biti svekrva Pelcovoj, za koju se nekada pričalo da su se veoma posvađale baš u vreme njenog i Bruklinovog venčanja. 

 

Bonus video:

Sin i snaja Viktorije Bekam u izlasku 

 

makonda-tracker