obožava ih

Noge izgledaju duže i zategnutije: Izdanje Viktorije Bekam zbog kog se pola Njujorka okretalo za njom

0

Slavna kreatorka i nekadašnja članica grupe Spice Girl nosila je ovaj komad u brojnim prilikama, a u pitanju je donedavna modna opsesija Kim Kardašijan

Viktorija Bekam često je nosile različite modele ovog komada za duže noge i superefektan izgled
Viktorija Bekam često je nosile različite modele ovog komada za duže noge i superefektan izgledfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada planirate stajling za putovanje, uglavnom vam je na prvom mestu udobnost, zar ne? Patike, trenerke, dukserice tu su da nam bude prijatno tokom dugog sedenja u avionu ili automobilu, ali – ne ako ste Viktorija Bekam.


Viktorija Bekam, poznata dizajnerka i supruga nekadašnjeg fudbalera Dejvida Bekama, viđena je pre nekoliko dana na aerodromu u Njujorku, gde je prošla užurbano i u prilično šik modnom izdanju.


Uz kratku maslinastozelenu parka jaknu, Viktorija Bekam ponela je komad koji je prisutan na modnoj sceni već neko vreme, a i dalje se navikavamo na njega.

U pitanju su pantaločizme ili pantalocipele modne kuće Balenciaga kojima je Kim Kardašijan bila opsednuta neko vreme i u kojima smo videli srpsku glumicu Jelisavetu Orašanin Teodosić.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pantaboots su hibridna kreacija Viktorijinog kolege Demne Gvasalije, koji je spojio rastegljive helanke s obućom s visokim štiklama i šiljastim vrhom na stopalu. 


Ovo nije prvi put da Viktorija Bekam nosi pantaločizme, već smo je više puta viđali u raznim sličnim modelima, uključujući mrežaste i one s platformom.

Prvi put su predstavljene u kolekciji za jesen i zimu 2017, a inspirisane su stilom osamdesetih i izazvale su pravu senzaciju kad su se tek pojavile.

 

Viktorija Bekam u Balenciaga pantaločizmama
Viktorija Bekam u Balenciaga pantaločizmamafoto: Pascal Morcerf / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jesu li to čizme, jesu li to pantalone? Niko ne zna tačno, ali o njima se uvek priča!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dejvid Bekam pokazao kako pravi pastirsku pitu

 

makonda-tracker