uvek zajedno

Kad se pročulo da ima LJUBAVNICU, pozvala ju je i rekla — SAMO JEDNU STVAR: Ljubavna priča najmoćnijeg para današnjice

0

Ljubavna priča jednog od najslavnijih parova današnjice koji nije dozvolio da ih išta razdvoji

dejvid i viktorija bekam su jedan od najslavnijih parova današnjice
dejvid i viktorija bekam su jedan od najslavnijih parova današnjicefoto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam su jedan od najpoznatijih i najmoćnijih parova na svetu, a njihova ljubavna priča mogla bi, maltene, stati u film.

 

Nakon što su se sreli 1997. godine, fudbalski as Mančester junajteda i spajsica Viktorija Adams postali su par, venčali su se dve godine kasnije i, nakon toga, dobili čak četvoro dece.

 

— Moja žena me je izabrala iz albuma za sličice. Ja sam nju izabrao sa televizije — rekao je Dejvid u svojoj autobiografiji. — Išlo je tako glatko kao da smo oduvek bili suđeni jedno drugom.

 

Ipak, nije sve uvek bilo toliko lako i lagano.

 

Viktorija i Dejvid sreli su se u zajedničkim prostorijama kluba Mančester junajted, a kako je bivši fudbaler objasnio, zaljubili su se na prvi pogled. Viktorija je jednom prilikom rekla za britanski Vog kako ju je ljubav našla baš

 

Prvih dana veze, oni su bili jedan od it parova šou-biza, s obzirom na to koliko su oboje bili popularni. Verili su se u januaru 1998. godine, a to su proslavili romantičnim odmorom u Marbelji, u Španiji.

 

 

Venčali su se godinu i po dana kasnije, četiri meseca nakon što su dobili prvo dete, sina Bruklina. Viktorija je blistala u kreaciji Vere Vang, a kum im je bio fudbaler Gari Nevil. Dok su se venčavali, jedna golubica je puštena da leti kao simbol njihove ljubavi.

 

Kasnije su kupili vilu vrednu 11.5 miliona i njihov savršeni život i zvanično je mogao da otpočne.

 

Ipak, iako se sada približavaju srebrnoj godišnjici braka, 2004. godine je ozbiljno uzdrmana njihova idila.

 

Naime, Dejvid je, navodno, imao aferu sa svojom asistentkinjom Rebekom Los. Mediji su to nazivali najvećom pričom od smrti princeze Dajane, ali Bekamovi su hitno demantovali sve navode, i Dejvid i Viktorija.

 

I pre nego što je ona izašla sa ovakvim tvrdnjama u javnost, spekulisalo se da između Dejvida i njegove asistentkinje postoji nešto više od odnosa poslodavac-zaposleni kada su 18. septembra 2003. godine uslikani u jednom madridskom noćnom klubu.

 

Tada su kružile priče da je i Viktorija Bekam "intervenisala" i zvala Rebeku da joj kaže da se kloni njenog muža.

 

Bekamovi su nekako prebrodili ovu bračnu krizu, a Rebeka je svojih 5 minuta slave iskoristila i postala javna ličnost. Kako je svojevremeno pričala, nudili su joj milion funti da napravi seks-snimak koji bi dala britanskim medijima, što ona nije želela da uradi, jer kako je rekla uvek joj je bila bitna istina, a ne novac.

 

Međutim, Bekamovi su nastavili tamo gde su stali, pa su nastavili srećno da žive sa svojom decom Bruklinom, Romeom i Kruzom, a u međuvremenu dobili su i ćerku Harper Seven.

 

 

Njihov najstariji sin Bruklin oženjen je Nikolom Pelc, a o njenom odnosu sa svekrvom Viktorijom dosta se piše u stranim medijima.

 

 

makonda-tracker