bekamovi

Nazivali su je "svekrvom iz pakla": Viktorija Bekam pokazala u kakvim je zaista odnosima sa svojom snahom

0

Viktorija Bekam nije oduvek imala idiličan odnos sa snahom Nikolom Pelc.

Porodični odnosi Bekamovih nisu uvek bili idilični
Porodični odnosi Bekamovih nisu uvek bili idiličnifoto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Sukobi koje su iza sebe, navodno, imale kreatorka Viktorija Bekam i njena snaha, supruga Dejvidovog i njenog najstarijeg sina Bruklina, Nikola Pelc definitivno su ostali u prošlosti.

 

Naime, premda su mediji Viktoriju ranije nazivali "svekrvom iz pakla", te pisali o razmiricama koje su krenule još od momenta kada Nikola nije htela da nosi venčanicu s potpisom Viktorijinog brenda na venanju s Bruklinom, čini se da su se sada stišale strasti i da se zaista lepo slažu.

 

To su pokazale na svečanoj premijeri filma Lola u Los Anđelesu, koji je Nikola režirala, napisala scenario za njega i uz to glumi i glavnu ulogu.

 

Nikola Pelc i Viktorija Bekam na premijeri filma 'Lola'
Nikola Pelc i Viktorija Bekam na premijeri filma "Lola"foto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

Viktorija, Bruklin, Kruz i Selena Gomez pružili su veliku podršku Nikoli Pelc (29), koja je nežno grlila svoju porodicu na crvenom tepihu.

 

Danas i Nikola pruža podršku Viktoriji, noseći njene kreacije i gostujući na njenim revijama, a i na premijeri sopstvenog filma pojavila se u belom kompletu koji je Viktorijin tim dizajnera kreirao specijalno za nju, kako je sama otkrila na Instagramu.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Bruklin Bekam i Nikola Pelc ulaze u restoran

 

makonda-tracker