radost u domu živojinovića

Svoje godine ne osećam, a pomisao na UNUČE mami mi SUZE RADOSNICE: Lepa Brena je spremna da postane BAKA!

0

Lepa Brena će narednih meseci i te kako imati čemu da se raduje.

foto: Promo

Lepa Brena će narednih meseci i te kako imati čemu da se raduje. Predstoje joj dva velika koncerta, ali i rođenje sina Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović.

 

Kako vam zvuče pojmovi unuče, baba i deda?

 

Svoje godine ne osećam, jer sam veoma aktivna i bavim se poslom, a o bapskim pričama ne razmišljam. Ipak živimo u 21. veku i to dosta aktivno, angažovani smo skoro od dana rođenja. Cela prića oko unučeta, zaista, izmami suze radosnice. Beskrajno ste srećni kada postanete svesni da u tom prirodnom toku nastupa novafaza u vašem životu.  Bitno je da s svi zdravi i da život ide nekim normalnim , ali pozitivnim smerom. "

foto: Promo

Brena će na dan održavanja prvog koncerta proslaviti i 58. rođendan. Otkrila nam je svoje želje.

 

Imam mnogo privatnih, onih glupih želja. Jedna jedina stvar koju celog života želim je da odem na odmor u septembru. Verujte mi da nikada nisam otišla. To je nekome smešno u neverovatno. Uvek zamišljam da odem 10 dana negde kad nije pretoplo i nema gužve. Da to ne bude neka ezgotična destinacija, već negde bliže. Imam još jednu želju, a to je da lebdim u bezvazdušnom prostoru. Kad gledate one filmove i ide kapljica vode, oni lebde i uhvate je u letu. To mi je tako slatko i nadam se da će se uskoro pojaviti u Diznilendu i ta glupost. Hoću da lebdim. Sve sam probala, letela sam, plivala, vozila avion, ronila, skuteri, motori, samo je to još ostalo..."

 

 

 

 

makonda-tracker