skupo & s ukusom

Od garderobera do dnevne sobe — sve je RASKOŠNO! Zavirite u luksuzom okupan dom Viktorije i Dejvida Bekama (FOTO)

0

Svaki kutak doma porodice Bekam odiše dobrim ukusom, raskoši i skupim detaljima.

Porodica Bekam živi u luksuznom domu u Londonu
Porodica Bekam živi u luksuznom domu u Londonufoto: Megan Briggs / Getty images / Profimedia

Dom Viktorije i Dejvida Bekama u londonskom Holand parku važi za jednu od najluksuznijih nekretnina koje poseduju poznati.

 

Reč je o vili koja, po pisanju medija, vredi oko 13 miliona funti, a takođe je i oličenje stila, dok su Bekamovi za uređivanje enterijera angažovali poznatu dizajnerku enterijera Keli Hopen. S obzirom na to da je Viktorija zaljubljenica u modu i ima fenomenalan stil u svakoj prilici, nije ni čudo što je želela da svaki detalj u njihovom domu bude doveden do savršenstva.

 

Nije Viktorija jedina, već je i Dejvid taj koji je perfekcionista, a govorio je o tome kako je on taj koji u njihovom domu najviše čisti i vodi računa o tome da se ujutru ne "ne bude u haosu", već pre spavanja pospremi kuću jer mu prija da sve bude sređeno.

 

 

Premda porodica vodi računa o svojoj privatnosti, oni povremeno pokazuju fotografije iz svog doma, pa možemo videti svu glamuroznu unutrašnjost u kojoj uživaju.

 

 

Od dnevnog boravka, gde dominira kristalni masivni luster, pa do fantastičnih ormara koji se protežu od poda do plafona, do Viktorijinog walk-in garderobera, u njihovom domu sve odiše luksuzom...

 

 

Takođe, kako je reč o velikoj vili, spratove povezuju viktorijanske stepenice, a ima mnogo detalja u samoj kući koji su rustični. Viktoriji je bilo važno da ima mnogo prirodnog svetla, tako da je čitav dom svetao, prostran i vrlo praktičan.

 

Još fotografija iz njihove vile pogledajte u galeriji:

1 / 9 Foto: @victoriabeckham/Instagram

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Dejvid Bekam sprema pastirsku pitu

 

makonda-tracker