NIJE KRILA EMOCIJE

Harijeva porodica se RASPADA, a ona se i ne trudi da SAKRIJE EMOCIJE: Najnoviji potez Megan Markl razbesneo Britace

0

Kraljevska porodica prolazi kroz težak period, a Megan uživa i ne obazire se na sve što se događa Hariju 

MEGAN MARKL NIJE MNOGO TUŽNA ZBOG VESTI O ČARLSU
MEGAN MARKL NIJE MNOGO TUŽNA ZBOG VESTI O ČARLSU foto: EPA / Remko de Waal

Nedavno je medijima odjeknula vest da kralj Čarls boluje od raka, a princ Hari je prvim letom otputovao u London, kako bi se video sa ocem.

 

Kralj ga je primio u svojoj rezidenciji, gde su u razgovoru proveli nešto manje od 45 minuta, nakon čega je Hari otišao u hotel, a kralj je otputovao Sandrigem.

 

Za to vreme, u Kaliforniji je ostala Megan Markl sa decom. Ona je nastavila da završava svoje obaveze, a fotografi, koji i inače motre na ovaj otpadnički par, su uspeli da naprave fotografiju koja pokazuje u kakvom raspoloženju je vojvotkinja od Saseksa. 

 

 

Ona je blistala dok se vozila u blizini svoje kuće u Montecitu od 14 miliona dolara, samo nekoliko sati pre nego što se princ Hari vratio kući posle 24 sata provedenih u Londonu.

 

Ona je bila veoma dobro raspoložena i nasmejana za volanom svog Rendž Rovera. Na glavi je imala kačket i tamne, velike naočare za sunce, i pijuckala je iz šolje za kafu dok je vozila.

 

 

Sudeći prema fotografijama Megan nije mnogo pogodila vest o stanju kralja Čarsla, već je normalno nastavila sa svojim životom uživajući u lepom vremenu i dobrom raspoloženju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video:

Megan Markl 

 

 

makonda-tracker