"najočajniji milioner na svetu"

Princ Hari je BESKUĆNIK u sopstvenom rodnom gradu?! Otkriveno gde je sin kralja Čarlsa odseo posle susreta sa ocem

1

Nakon što je leteo 11 sati da bi popričao sa ocem 45 minuta, princ Hari nije dobio smeštaj u Bakingemskoj palati, gde živi kralj Čarls, niti u Kensingtonskoj, gde je odrastao i gde živi njegov brat.

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, uslikan je u Londonu nakon što je došao da poseti oca Čarlsa III
Princ Hari, vojvoda od Saseksa, uslikan je u Londonu nakon što je došao da poseti oca Čarlsa IIIfoto: Julian Simmonds / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon vesti da kralj Čarls III boluje od raka, mediji na Ostrvu iz minuta u minut izveštavaju o stanju u britanskoj kraljevskoj porodici, koja je protkelih nedelja doživela nekoliko udaraca kada je u pitanju zdravlje.


Najpre smo saznali da je princeza od Velsa Kejt Midlton operisana, potom da će kralj operisati uvećanu prostatu, zatim da Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka, boluje od raka kože, a potom je stigla vest da je Čarlsu takođe dijagnostikovan karcinom.


Iako Bakingemska palata nije saopštila koja je vrsta raka pronađena aktuelnom kralju, mediji pišu o svemu ostalom što se tiče situacije u Firmi, kako se često naziva sam vrh kraljevske porodice. Tako smo saznali da princ Hari hitno kreće u London da bi video oca, da je u putu, da je stigao, ima li šanse da se pomiri s bratom Vilijamom... a sada znamo i gde je odseo.

Kako piše Daily Mail, princ Hari bi "rado prihvatio" pomirenje sa starijim bratom, ali je umesto toga "proveo noć u londonskom hotelu", prema rečima dobro upućenog izvora.

 

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, mlađi je sin kralja Čarlsa i pokojne princeze Dajane
Princ Hari, vojvoda od Saseksa, mlađi je sin kralja Čarlsa i pokojne princeze Dajanefoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako je Hari, vojvoda od Saseksa, stigao u svoj rodni grad, u kome je odrastao, oženio se i zasnovao porodicu, on više nema pravo da stanuje u Frogmor kotidžu, kući u sklopu Kensingtonske palate.

 

Zbog toga Daily Mail dodaje da je moguće da je umesto toga zaista spavao u luksuznom hotelu u Londonu, jer je to bio slučaj i u septembru, kada je prošli put bio u Engleskoj. Ovaj portal ga zbog toga naziva "beskućnikom na tlu Ujedinjenog Kraljevstva", a mediji su isto pisali i prošle godine.


Princ Hari, najmanje srećni milioner na svetu, imao je još više razloga da se oseća očajno ove nedelje – rekao je čuveni britanski novinar Mark Dolan u septembru, kada je kralj Čarls navodno odbio sinovljevu molbu da odsedne u Vindzoru.

 

Princ Hari, vojvoda od Saseksa
Princ Hari, vojvoda od Saseksafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Zabludeli princ je sada beskućnik Hari nakon što mu je uskraćen boravak u sobi u zamku Vindzor, pošto nije obavestio zvaničnike da će doći – izjavio je tada Dolan, kako je preneo Sky News.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Megan Markl i Hari na koncertu Kejti Peri

 

makonda-tracker