britanska kraljevska porodica

Jedan od njih OČAJNIČKI želi pomirenje: Ponovni susret oca i sina nakon kog je princ Hari brzo napustio Britaniju

2

Nakon strašnih vesti da mu otac boluje, princ Hari je brzo stigao u Britaniju, ali ju je još brže napustio.

Kralj Čarls III lično je obavestio sina Harija da boluje od karcinoma
Kralj Čarls III lično je obavestio sina Harija da boluje od karcinomafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Vest da kralj Čarls III boluje od karcinoma najviše je potresla njegovu porodicu. Kada je reč o njegovim sinovima, premda već neko vreme nisu u idealnim odnosima, princ Hari je, odmah po saznanju da mu je otac bolestan, doputovao u Veliku Britaniju.

 

Kako su pisali strani mediji, Čarls mu je lično, kao i drugom sinu Vilijamu, javio za svoju bolest, nakon čega se njegov sin odmah uputio na let. Njegova supruga Megan Markl i deca Arči i Lilibet ostali su kod kuće u Montesitu, u Kaliforniji.

 

Pejdž Siks je pisao da je Hari "kratko posetio" oca u Klarens rezidenciji ovog utorka. Premda se očekivalo da će malo duže ostati u svojoj domovini, Hari je već napustio Ujedinjeno Kraljevstvo.

 

Viđen je na londonskom aerodromu Hitrou, nakon što je s ocem proveo manje od sat vremena prethodnog dana, prenosi Dejli Mejl.

 

Princ Hari tokom svog kratkog boravka u Londonu
Princ Hari tokom svog kratkog boravka u Londonufoto: Julian Simmonds / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako navodi stručnjakinja za kraljevsku porodicu Kejti Nikols za Entertejnment tunajt, ponovni sastanak oca i sina bio je vrlo "emotivan", s obzirom na to da godinama nisu u dobrim odnosima.

 

Navodno, kralju je "laknulo i osetio je utehu zbog toga što je Hari došao", navela je Nikolsova, naglasivši da je sastanak bio "verovatno težak za obojicu".

 

Stručnjakinja za kraljevsku porodicu tvrdi da Čarls 'očajnički' želi da se pomiri sa sinom Harijem
Stručnjakinja za kraljevsku porodicu tvrdi da Čarls "očajnički" želi da se pomiri sa sinom Harijemfoto: EPA / PHILIPPE HUGUEN / POOL

Ipak, ona tvrdi da je glavni deo u smanjivanju tenzije upravo to što je Hari došao i što su se sastali.

 

Čarls očajnički želi da se pomiri s Harijem — tvrdi ona.

 

 Znam da su Čarlsa ta vrata uvek otvorena, nevezano za neke stvari koje je Hari pisao — rekla je Kejti Nikols, što se odnosilo na kontroverznu Harijevu autobiografiju "Rezerva", u kojoj je istakao da ga je otac Čarls nazvao "rezervnim naslednikom za britanski tron".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVO SU SIMPTOMI BOLESTI KRALJA ČARLSA! Urolog upozorio: Pogađa uglavnom starije muškarce, drugi je po učestalosti karcinoma

 

makonda-tracker