iznenađujuće

Neočekivan potez Harija i Megan o kojem bruji svet: Uputili poruku Kejt Midlton, a osvrnuli se i na kralja Čarlsa

0

Najomraženiji članovi britanske kraljevske porodice oglasili su se u trenutku kada se princeza Kejt i kralj Čarls bore za svoje zdravlje 

PRINC HARI I MEGAN POSLALI PORUKU KEJT MIDLTON I KRALJU ČARLSU
PRINC HARI I MEGAN POSLALI PORUKU KEJT MIDLTON I KRALJU ČARLSU foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Megan Markl i princ Hari navodno su kontaktirali kraljevsku porodicu kako bi izrazili svoje želje da princeza od Velsa Kejt Midlton i kralj Čarls što pre ozdrave.

 

Iako su odnosi među njima zategnuti, Megan i Hari su osetili potrebu da im pokažu da su uz njih i da im žele uspešan i brz oporavak.

 

Kejt je već šest dana u bolnici u kojoj se oporavlja od abdominalne operacije na londonskoj klinici. Kralj Čarls je u poslednje vreme imao dosta problema sa prostatom, a čini se da je princ Hari ipak meka srca, pa je i ocu poželeo brz oporavak nakon lečenja koje tek treba da usledi. 

 

Izvor je za Mirror rekao:

 

- Kralj i princeza od Velsa dobili su podršku princa Harija i Megan u pogledu njihovog zdravlja. Vojvoda i vojvotkinja su kontaktirali obe strane na različite načine kako bi preneli svoju zabrinutost i najbolje želje.

 

PRINC HARI I MEGAN MARKL POŽELELI BRZO OZDRAVLJENJE KEJT MIDLTON I KRALJU ČARLSU
PRINC HARI I MEGAN MARKL POŽELELI BRZO OZDRAVLJENJE KEJT MIDLTON I KRALJU ČARLSU foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ona takođe navodi da se Kejt oseća dobro, ali će ostati u ekskluzivnoj klinici između 10 do 14 dana i očekuje se da će se vratiti na službene dužnosti tek posle Uskrsa.

 

Svi članovi kraljevske porodice, uključujući princa Harija, obavešteni su o problemu koji kralj ima i pre nego što su emitovane vesti, navodi se u publikaciji.

 

Bonus video:

Recept za pogačice kraljice Elizabete 

 

makonda-tracker