prognoze ruskog astrologa

Vilijam je rođen u pomračenju Sunca, a ona — u pomračenju Meseca: Astrološke prognoze Pavela Globe o stanju Kejt Midlton

2

Ruski astrolog dao je svoje prognoze o stanju princeze od Velsa Kejt Midlton tokom 2024. godine.

Astrolog Pavel Globa osvrnuo se na princezu Kejt Midlton u svojim astrološkim predviđanjima
Astrolog Pavel Globa osvrnuo se na princezu Kejt Midlton u svojim astrološkim predviđanjimafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ruski astrolog Pavel Globa važi za jednog od najpoznatijih astrologa u Evropi i svetu, a osim što možemo da čitamo njegove astrološke prognoze za horoskopske znakove i period koji je pred nama, on se nedavno osvrnuo na stanje princeze od Velsa Kejt Midlton.

 

Kako je on ispričao, Kejt Midlton je već tri meseca u opasnosti, a, navodno, princeza od Velsa prolazi kroz najteži period, te je naveo da bi ova godina mogla da bude ključna za nju.

 

Naime, pre nekoliko dana saznali smo da je Kejt Midlton podvrgnuta operaciji, te da je sada puštena kući nakon dvonedeljnog boravka u bolnici, kao i da se oseća stabilno.

 

Takođe, saopšteno je da će njen suprug, princ Vilijam, takođe odložiti svoje obaveze i biti uz svoju suprugu dok se oporavlja.

 

Ona se neće vratiti poslovnim obavezama do Vaskrsa, a u javnost neće izaći sigurno do kraj amarta. Prema rečima izvora iz Bakingemske palate, reč je o operaciji u abdominalnoj regiji, ali reč nije o karcinomu.

 

Pavel Globa je 29. januara komentarisao operaciju i stanje Kejt Midlton, rekavši da ona, kao Jarac, živi aspekt Velikog krsta u svojoj natalnoj karti.

 

Pavel Globa ispričao je svoje prognoze za princezu Kejt
Pavel Globa ispričao je svoje prognoze za princezu Kejtfoto: DMITRY KOSTYUKOV / AFP / Profimedia

U ovoj situaciji, osoba je u opasnosti tri meseca.

 

— Ona je rođena u pomračenju Meseca, a njen muž Vilijam je rođen u pomračenju Sunca. To sugeriše da će oni odigrati fatalnu ulogu u sudbini Engleske... pod uslovom da se oporavi — sada je u njenoj karti fatalna konstelacija planeta — ispričao je Pavel Globa o Kejtinoj sudbini, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

Bonus video

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker