šuška se

Šakirin odgovor je ŠAMAR preljubnicima: Pikeova ljubavnica je imala posebnu molbu za pevačicu?

0

Devojka s kojom je Đerar Pike prevario Šakiru i s kojom je nastavio da se viđa nakon raskida s pevačicom navodno je kontaktirala s Kolumbijkom

Klara Čija Marti i Đerar Pike odavno više ne kriju svoju ljubav
Klara Čija Marti i Đerar Pike odavno više ne kriju svoju ljubavfoto: Pike Đerar / 3gerardpique, Instagram

Rastanak kolumbijske pevačice Šakire i španskog fudbalera Đerara Pikea jedan je od "najprljavijih" u svetu poznatih do sad, a u sve su upleteni preljuba, uvrede, "osvetnička pesma", njegovi roditelji...


Baš kad pomislimo da se strasti smiruju, u medijima se pojavi nova informacija o odnosu nekadašnjih partnera i roditelja dečaka Milana i Saše.
Najnovije vesti odnose se sa pokušaj Pikeove nekadašnje ljubavnice, danas devojke Klare Čije Marti da se približi Šakiri.


Kako piše list El Nacional de Cataluña, mlada studentkinja i hostesa pokušala je da stupi u kontakt s kolumbijskom muzičkom zvezdom da bi s njom uspostavila prijateljski odnos nakon što je njena veza s Pikeom postala vrlo ozbiljna.

Navodno je Klara Čija Marti htela da se sastane sa Šakirom i kontaktirala je s njom da bi popričale, a pevačica je sve, tvrde upućeni, ignorisala.

 

Šakira na dodeli MTV nagrada
Šakira na dodeli MTV nagradafoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Htela je da joj objasni kako se sve desilo između Pikea i nje, da održi zdavu dinamiku koja neće uticati na Milana i Sašu – piše pomenuti list.


Međutim, do susreta nije došlo, a Šakira je izbegavala svaki kontakt s Klarom.


Rekla je da neće da se sastane sa ženom koja ju je dovela do takvog sloma u životu, ni pod kojim okolnostima – istakao je izvor i dodao da ni Šakirina i Pikeova deca ne žele ništa s tatinom devojkom.


I ranije se pisalo o klauzuli u dogovoru o starateljstvu u kojoj je Šakira navodno zahtevala da se Klara Čija Marti ne približava njeim sinovima, ali par nije potvrdio ove detalje. Prema pisanju španskih medija, Pikeova nova partnerka mora da napusti kuću u Barseloni u kojoj živi s njim kada Milan i Saša dođu kod oca.

 

Šakira sa sinovima Milanom i Sašom
Šakira sa sinovima Milanom i Sašomfoto: Mega / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Šakira i Pike proveli su zajedno 12 dana, nakon čega su izdali saopštenje da su se rastali.

Nakon nekoliko meseci misterije šta je dovelo do kraha njihove ljubavi, pojavile su se glasine da je fudbaler dugo varao pevačicu s Klarom Čijom Marti, a potom je krenula lavina detalja: da ju je dovodio u kuću, da je nosila Šakirinu odeću i da je pevačica otkrila sve kada je videla da je neko pojeo njen džem koji niko od ukućana ne voli.

 

Kolumbijka je potom objavila pesmu Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53, u kojoj je opevala Pikeovu preljubu, postavila lutku u obliku veštice na terasu da bi nervirala Pikeovu majku Monserat Bernabeu, koja živi u kući pored, preselila se s decom na drugi kontinent...

 

 

Đerar Pike i Šakira u danima sreće
Đerar Pike i Šakira u danima srećefoto: EPA/ANDREU DALMAU

Dom i porodica su mi bili prioritet. Verovala sam u "dok nas smrt ne rastavi" – rekla je pevačica za Billboard. – Ja sam verovala u taj san, sanjala sam to za svoju porodicu i decu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Pike u sukobu sa iznerviranim Šakirinim fanovima 

 

makonda-tracker