ovakvu je ne znamo

Naišla joj ŽUTA MINUTA? Šakira naljutila i najvernije fanove – uzbuđena obožavateljka joj prišla i doživela NEOČEKIVANO

0

Iako važi za ženu koja voli pažnju javnosti i fanove, čini se da i ona ima trenutke kad joj je svega preko glave 

Šakira odgurnula ženu u javnosti
Šakira odgurnula ženu u javnosti foto: EPA / CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Kolumbijska pevačica Šakira pre izvesnog vremena našla se u centru pažnje medija zbog jednog događaja koji su, na njenu veliku žalost, zabeležile i kamere.

 

U pitanju je video na kojem se vidi Šakira, koja se pojavljuje na nepoznatom mestu, a gde je dočekuje veliki broj fanova i novinara. Ipak, čini se da njoj u tom trenutku nije bilo ni do fotografisanja, ni do razgovora, a pojedinci su bili baš uporni.

 

Šakira se kroz masu probijala dok su oko nje bili pripadnici obezbeđenja i policija, ali uprkos tome jedna žena je uspela da priđe gotovo do same Šakire. Ona je pevačicu snimala svojim telefonom, što se pevačici nije dopalo, pa ju je rukom odgurnula.

 

 

Tokom svoje karijere Šakira je bila umetnica koja je bila bliska sa svojim fanovima. Međutim, to je dovedeno u pitanje nakon što se pojavio ovaj snimak na kojem se vidi kako pevačica gura ženu.

 

Kontroverzni video koji kruži na TikTok-u postao je viralan i izazvao je pomešana mišljenja.

 

Pojedinci su osudili postupak Šakire, i o njoj su imali dosta loših reči, dok je bilo i onih koji su rekli da nije trebala to da uradi, ali da je i ona kao i svi ostali ljudi i možda joj jednostavno nije bio dan.

 

Neki veruju da je žena kriva što se previše približila pevačici, navodi El Tiempo.

 

 

Bonus video:

 

Kako publika dočekuje Didi Džej 

 

 

makonda-tracker