BEZ DLAKE NA JEZIKU

"Prestani da prosiš!": Šakira NAPADNUTA, sevale OTROVNE STRELICE, fanovi BESNI zapalili društvene mreže

0

Iako tvrdi da je krenula dalje mnogi misle da je i dalje luda za njim

Šakiru vređali u podkastu, fanovi besni
Šakiru vređali u podkastu, fanovi besni foto: EPA / ISABEL INFANTES

Poznata kolumbijska pevačica Šakira pre nešto više od godinu dana raskinula je 12 godina dugu vezu sa fudbalerom Pikeom Đerarom. Od tada su se izdešavale  mnoge stvari koje su zakomplikovale njihov odnos. 

 

Šakira je izdala nekoliko pesama čija glavna tema su bili Pike i njegova devojka Klara Čija, koje su postale za veoma kratko vreme veliki hitovi. 

 

Nakon što se preselila u Majami Šakira je bila povezivana sa mnogim poznatim muškarcima, ali ni jednu vezu nije demantovala niti potvrdila.

 

 

Uprkos tome, često se piše o tome da ga je pevačica prebolela, ali nisu baš svi tog mišljenja.

 

Morija Kasan, u svojim novim dokumentarcima na Spotifaju, ostavila je neke oštre izjave o Šakiri, sa Damijanom Kucom i Lali Esposito, koje su brzo izazvale reakcije na društvenim mrežama.

 

- Dosta sa plakanjem. Razumem da više ne voliš Pikea. Shvatamo, ona neće voleti Pikea? Ona je luda za Pikeom! - ubacila se Morija.


U tom trenutku, Lali se obrušila:

 

Šakiri se neće dopasti ono što je čula od poznate glumice
Šakiri se neće dopasti ono što je čula od poznate glumicefoto: EPA-EFE/ISABEL INFANTES

 

- Trebalo bi da prestane da se zaje**va sa Pikeom i da ga pusti. Sve je u redu, saradnja na pesmama sa Bizarapom, u redu je da žene ne plaču i taj njen ples, ali ona sad baš preteruje. A ja joj uopšte ne verujem. Ona je mega milioner. Ali čini mi se da prosi, prestani da prosiš njegovu ljubav - rekla je ona.

 

Šakirini obožavaoci brzo su reagovali na optužbe i bili su veoma kritični prema tim izjavama:

 

- Morija sa Lali ismijava Šakirin bol. Kakva tragedija - bio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Šakirini fanovi  su bili veoma besni jer su smatrali da su ovakvim rečima  povredile osećanja lepe pevačice, koja je ostala sama sa decom, koju  je povela u Ameriku kako bi ih zaštitila od svega što im se dešavalo u proteklih nekoliko meseci.

 

Sve je u redu sa Lali i Morijom Kazanom, ali nemoj da se kačiš sa ŠAKIROM - glasio je još jedna od kometara koje je ostavio besan fan kolumbijske pevačice. 

 

Bonus video:

 

Šta kaže Jelena Karleuša o Dušku Tošiću?

 

 

makonda-tracker