novi detalji

Ovo je moralo da BOLI MNOGO VIŠE! Pike prevario Šakiru mnogo pre nego što je upoznao Klaru?!

0

Kako tvrde upućeni izvori, fudbaler je pevačici i ranije bio neveran, a navodno je njegova bivša ljubavnica bila njena prijateljica

Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli 12 godina
Đerar Pike i Šakira zajedno su proveli 12 godinafoto: EPA/Andreu Dalmau

Rastanak kolumbijske pevačice Šakire i španskog fudbalera Đerara Pikea u junu 2022. godine objavljen je tiho i mirno, da bi samo nekoliko meseci kasnije usledila prava medijska bura.


Otkrieno je da je sportista varao muzičku zvezdu, dovodio ljubavnicu u njihovu kuću, ona im je posvetila više pesama, Pike je nastavio da se viđa s ljubavnicom Klarom Čijom Marti, a tračevi su se nizali mesecima.


Baš kada deluje kao da su se strasti smirile, pojavila se nova glasina o periodu dok su Šakira i Đerar, inače roditelji dečaka Milana i Saše, još bili zajedno.

Pike prevario Šakiru i pre Klare?


Kako People na španskom jeziku prenosi tvrdnje iznete u španskoj emisiji Socialité, Klara nije prva s kojom je Pike prevario Šakiru! Štaviše, dve godine pre nego što je započeo aferu s mladom studentkinjom i hostesom, on je navodno varao nevenčanu suprugu s Anom Kajzer – Šakirinom drugaricom!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA KAISER (@theannakaiser)


Kajzerova je je popularna fitnes instruktorka slavnih, najpoznatija po tome što je spremala Šakiru za njen nastup na Superboulu 2020. Udata je, ima dvoje dece, a pevačica je navodno saznala za ovu preljubu od jednog od Pikeovih zaposlenih. Kako je novinar Havijer Serijani rekao, zaposleni je "sažaljevao Šakiru".

 

Ipak, nije poznato kada je tačno ona saznala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA KAISER (@theannakaiser)

Ona i Ana Kajzer poznaju se godinama, a prvi put je javnost saznala da su bliske kada je fitnes instruktorka na Fejsbuku 2015. podelila da je u Barseloni sa "svojom devojčicom" Šakirom.

 

 

Kasnije su u više navrata delile zajedničke fotografije i snimke, a prošle godine Ana je na Fejsbuku napisala podužuju objavu o njoj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA KAISER (@theannakaiser)


– Kada sam tek upoznala Šakiru, imala je snažnu volju i našla svaki mogući izgovor da ne trenira. Ali je nisam bila popustljiva. Više puta sam stajala ispred njenog studija u jedan ujutro i čekala da izađe da vežbamo. Od tada mi je priznala da je mislila da ću odustati ako se previše zadrži. Ali ne! – napisala je Ana.


Idemo na 13 godina kasnije – razvila je strast za učenjem svega mogućeg o zdravlju i održavanja svog tela snažnim. Ona je, takođe, moja koleginica štreberka u srcu i hoće da zna "zašto" koje stoji iza svega. Ona nastavlja da me inspiriše svojom jačinom i snagom volje kao žena, majka, umetnica, filantropistkinja, biznismenka... A sada entuzijasta po pitanju zdravlja!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Psiholog o raskidu

 

makonda-tracker