sve o njihovom odnosu je jasno

Šaka oko Šakirine vilice, u očima – BES! Pikeova majka se OBRUŠILA na pevačicu, a on se pravi da ne vidi (VIDEO)

0

Dok je između Šakire i majke Đerara Pikea trajala vrlo žučna rasprava, fudbaler je izgledao kao da ga ona ne zanima previše

Pikeova majka prešla je granicu civilizovane rasprave sa Šakirom
Pikeova majka prešla je granicu civilizovane rasprave sa Šakiromfoto: carladirty/Twitter

Šakira, slavna kolumbijska pevačica, i popoularni španski fudbaler Đerar Pike rastali su se u prvoj polovini 2022. nakon 12 zajedničkih godina i dvoje dece – sinova Milana i Saše.


Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Zbog dobrobiti naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju – istakli su Pike i Šakira.


Delovalo je da će između bivši para sve proteći mirno, ali se ispostavilo da je njihov rastanak bio i vrlo javni i prepun iznošenja prljavog veša. Nakon višemesečne tišine, Šakira je objavila pesmu BZRP Music Sessions Vol. 53, koju je snimila s argentinskim producentom i di-džejem Bizarepom.

 

Pomenula je njegovu prevaru sa hostesom Klarom Čijom Marti i još mnogo toga, a nakon velikog uspeha pesme, koja je na platformi YouTube preslušana više od 198 miliona puta, mnogo se priča o Šakirinom odnosu sa bivšom svekrvom.

 


U danima nakon što je lansirala svoj planetarni hit, ona je postavila na terasu koja gleda pravo na kuću Pikeove majke Monserat Bernabeu lutku u obliku veštice, puštala joj neprestano glasno svoju novu pesmu, a potom i izgradila veliki zid između njihovih imanja.

Sada se na društvenoj mreži Tviter pojavio snimak koji donekle pokazuje kakva je tenzija vladala između Šakire i majke njenog bivšeg partnera. Naime, isplivao je trenutak kada njih dvoje stoje sa Đerarom Pikeom, koji deluje kao da se pravi da ne vidi šta one rade, a njegova majka i partnerka se u tom trenutku – vrlo žučno raspravljaju!

 

Očigledno je da nije u pitanju prijateljsko ćaskanje jer Monserat Bernabeu na samom početku snimka drži Šakiru za vilicu, razrogačenih očiju, a potom stavlja kažiprst na usne kao da joj poručuje da ćuti.

U pitanju je snimak koji traje samo nekoliko sekundi, ali odlično pokazuje kakav su odnos imale pevačica i njena (bivša) svekrva, kao i kako se Pike ponašao u trenutku kada je Šakira imala sukob s njegovom majkom.


Kolumbijska muzička zvezda nije u prošlosti često pominjala Monserat Bernabeu, a u jednom intervjuu je otkrila da je, kako je ocenila, "najveću grešku u životu napravila zbog nje".

Kako je jednom prilikom ispričala, na paž frizuru se pre nekoliko godina ošišala baš na nagovor Pikeove majke, jer je Monserat tvrdila da "nije pristojno da žena njenih godina ima dugu kosu".


Ta frizura je bila najgora greška koju sam ikad napravila. I dakle, ošišala sam se. Ali, svekrvo, nikada više neću slušati tvoje stilske savete – poručila je tada Šakira.

 

Inače, novi broj španskog magazina Lecturas piše da se Pikeova majka ne oseća dobro nakon sinovljevog rastanka od muzičke zvezde.

Ona je očajna – piše ovaj list i dodaje da je Šakira zamolila sinove da ne zovu Monserat, što je ovoj teško palo.


Magazin tvrdi da se Monserat uvek trudila da pomogne da Šakirin i Đerarov odnos funkcioniše, a svoje unuke Milana i Sašu obožava. Navodno su mališani često večerali i radili domaće zadatke kod bake i deke kad bi njihovi roditelji bili odsutni zbog poslovnih obaveza.

 

 

makonda-tracker