za nju vreme stoji

Versače neće naći boljeg modela, a svi kažu: "Pike, GLEDAJ I PLAČI!" 3 haljine kojima je Šakira sinoć prodrmala planetu

0

Slavna pevačica sinoć je bila najzapaženija na MTV VMA dodeli nagrada, gde je promenila nekoliko odevnih kombinacija i svakom oduzela dah svojim kolegama

Šakira na dodeli MTV VMA nagrada 2023.
Šakira na dodeli MTV VMA nagrada 2023.foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Kolumbijska muzička senzacija Šakira (46) bila je glavna zvezda jučerašnje svečane dodele MTV VMA nagrada.


Nekrunisana kraljica moderne latino muzike izvela je nastup za pamćenje, a tokom nešto više od 10 minuta pevala je svoje najveće hitove, završivši eksplozivno svojim osvetničkim hitom Bzrp Music Sessions, Vol. 53, koji je cela sala uglas pevala s njom.


Potom je slavna pevačica nagrađena i za najbolju muzičku kolaboraciju godine, s koleginicom Kerol Dži, s kojom je snimila hit "TQG".

 

Što se tiče modnog dela večeri, Šakira je još jednom pokazala da je model o kakvom sanjaju svi dizajneri, a čast da obuku jednu od najvećih zvezda današnjice imala je italijanska modna kuća Versace.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL


Kada je tek stigla na crveni tepih (ovog puta, doduše, ružičasti), Šakira je pozirala u zlatnoj toaleti slavnog brenda, elegantnom modelu koji otkriva leđa, na kojima se vezuju tankim tračicama. Prednji deo strateški prekriva grudi i stomak, a neobična maksi-toaleta sa izrazima ima i vrlo dubok i smeo šlic.


Uz to je ponela metalik sandale s platformama koje potpisuje Jimmy Choo, a sve je izgledalo fenomenalno u kombinaciji s njenom plavom kosom.

 

Šakira na dodeli MTV VMA nagrada 2023.
Šakira na dodeli MTV VMA nagrada 2023.foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL


Šakira je potom nastupila u nude mini-haljini, klasičnim scenskim kostimom u njenom stilu, a da bude sigurna da će moći opušteno da pleše, bez straha da će pokazati previše, nosila je i čarape iste nijanse.

 

Nakon nastupa koji će sigurno biti upamćen kao jedan od najboljih u istoriji MTV VMA nagrada, pevačica se presvukla u svetloplavu toaletu modne kuće Versace.

 

Reč je o komadu sa zihernadlama, prepoznatljivim detaljem na kreacijama ovog brenda, koji ima asimetričan okovratnik, proreze i šlic, a zrači seksualnošću koja je postala deo Šakirinog imidža.

 

Šakira na dodeli MTV VMA nagrada 2023.
Šakira na dodeli MTV VMA nagrada 2023.foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Kao i obično otkako se rastala od španskog fudbalera Đerara Pikea, mnogi su požurili da prokomentirašu da njemu sigurno nije lako da gleda kako njegova bivša izgleda zanosno i osvaja svet.

 

"Pike, gledaj i plači", "Ako je ona prevarena, sve ćemo biti", "Da mi je da sam muva u Pikeovoj i Klarinoj kući", "Šakira ne prestaje da šutira tog čoveka u međunožje, jadan Pike, ali to je i zaslužio"... neki su od komentara.

 

BONUS VIDEO

Šakira postavila vešticu na terasi

 

makonda-tracker