stare veze

Malo ko se seća njihove ljubavi: Šakira je bila u romansi sa glavnim junakom TELENOVELE koju su 90-ih Srbi obožavali

0

Mnogi su zaboravili da je Šakira svojevremeno bila u veza u popularnim glumcem, koji je tumačio glavnu ulogu u čuvenoj telenoveli. 

Šakira je bila u ljubavi sa glavnim junakom telenovele koja je u Srbiji imala ogromnu popularnost devedesetih godina
Šakira je bila u ljubavi sa glavnim junakom telenovele koja je u Srbiji imala ogromnu popularnost devedesetih godina foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

U poslednje vreme jedna od glavnih i čestih tema u svim šoubiz medijima bio je raskid pevačice Šakire i fudbalera Đerara Pikea. 

 

Prvo su svi bili u šoku na vest da oni više nisu zajedno, a posle se to sve pretvorila u špansku seriju i slanje otrovnih strelica jedno drugom.

 

Pike je sreću pronašao kraj Klare Čije, dok su Šakiru od tada mediji spajali sa velikom brojem poznatih muškaraca. 

 

Šakira i Pike su toliko dugo bili zajedno da su mnogi mislili da su oni oduvek bili u ljubavi. 

 

Raskid Pikea i Šakire bila je jedna od glavnih vesti u šoubiz svetu
Raskid Pikea i Šakire bila je jedna od glavnih vesti u šoubiz svetu foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Zato se malo ko se seća Šakirinih bivših partnera, a jedan od njih je jako dobro poznat srpskoj publici. 

 

U pitanju je glavni glumac u seriji koje je devedsetih u Srbija imala ogromnu popularnost, toliku da se može reći da je ste malo koga mogli da vidite napolju u terminu emitovanja te serije. 

 

U pitanju je bila legendarna Kasandra. Kasandrin dragi iz te telenovele bio Ignjasio ili vam glumac Osvaldo Rios.

 

Oni su bili zajedno pre više od dve decenije, a Osvaldo je tada imao 37, a Šakira svega 20 godina.

Da li zbog velike razlike u godinama ili pak nečeg drugog, nijhova ljubav je trajala svega osam meseci. No, po rečima Osvalda, malo je falilo da stanu na "ludi kamen".


- Sve je bilio vrlo formalno, bili su tu njen tata, mama, razgledali smo kuću, pratio nas je njen brat Tonino, s kojim sam još uvek prijatelj... Imali smo planove da se venčamo i sve to, već smo gledali svoj potencijalni dom - pričao je Rios ranije.

Kako je rekao, u tom vremenu, kada je bio u jeku popularnosti, nije znao šta je vernost. Međutim, sa Šakirom se sve promenilo. No, i pored toga nisu opastali duže, što Rios vidi kao dobru stvar.

- S njom sam bio vrlo odan i veran, u vreme kada nisam bio ni odan ni veran... Ali ona je morala da ode, to je najbolja stvar koja joj se desila, to što nije nastavila sa mnom. Kada ste s nekim ko vam skreće pažnju, to zamagljuje fokus - izjavio je Osvaldo Rios jednom prilikom.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker