maestralno

Boja koju Ana Vintur NE VOLI i torba za kojom ŽENE LUDE: Georgina izdanjem za SVAKI DAN hipnotisala Veneciju

0

Ko bi rekao da jedna na prvi pogled obična kombinacija može da bude ovoliko moćna 

foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia
foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Supruga čuvenog fudbalera Ronalda, Georgina Rodrigez stigla je na 80. Međunarodni filmski festival u Veneciji i uzburkala je javnost svojim savršenim stajlingom.

 

Lepa infuenserka je ponela prelepi crni kompet koji se sastojao od crnog korseta i crnih širokih pantalona koje su savršeno padale preko crnih salonki sa vrtoglavo viskokim potpeticama.

 

Kako bi razbila monotoniju, Georgina se odlučila za retku Hermes Birkin torbom od 200 hiljada funti u srebnoj boji, koja je doprinela da ležerna garderoba dobije potpuno novu dimenziju.

 

 

Okupljeni novinari i fotografi uhvatili su Georginu dok je šetala aerodromom Marko Polo.

 

Georgina je pasionirani ljubitelj skupocenih torbi, a jedna veoma slična onoj koju je ponela u Veneciji, bela Diamond Himalaia Niloticus krokodil Birkin 30  prodata je za neverovatnih 239.158 funti, što je čini najskupljom torbicom prodatom na aukciji.

 

Svoj šik izgled lepa Geogrina upotpunila je crnim naočarima zasunce, a nakon što je sletela u grad, Džordžina je "uskočila" u vodeni taksi i pozirala za nekoliko zabavnih fotografija na brodu.

 

1 / 5 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

U 2014. godini, slična torba prodata je na aukciji za 185.000 dolara i cene su od tada eskalirale. Prošle godine, Hermes Birkin sa dijamantima u boji fuksije prodat je za 222.000 dolara, ali se sada otišlo i korak dalje.

 

Modna kuća ostaje neuhvatljiva o tome koliko torbi se proda svake godine, a obični kupci koji dolaze u radnju često sprečeni da ih kupe u korist slavnih ili istaknutih modnih klijenata.

 

Poznato je da liste čekanja traju i do šest godina, a cene brzo dosti

u petocifreni broj.

 

 

Dok Venecijanski filmski festival obično privlači najveća imena u Holivudu, zvezde su se ove godine klonile toga jer ih je štrajk SAG-AFTRA sprečio da tamo promovišu svoj rad.

 

Od 17. jula, Holivud je stao jer su se članovi sindikata SAG-AFTRA pridružili Savezu pisaca Amerike u štrajku zbog rastuće zabrinutosti zbog upotrebe veštačke inteligencije i rezidualnih sadržaja.

 

Bonus video:

 

Kako Georgina održava savršenu zadnjicu?

 

 

makonda-tracker