MEDIJI JAVLJAJU

VENČALI SU SE POSLE ČETIRI MESECA LJUBAVI: Brak Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin zapao u krizu?

1

Iako važe za jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, domaći mediji tvrde da im ne cvetaju ruže.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Brak glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića, važio je za jedan od srećnijih u svetu slavnih, ali navodno je i njemu došao kraj, kako piše list Alo.

 

Košarkaš i glumica navodno već neko vreme prolaze kroz ozbiljnu bračnu krizu.

 

 Poslednjih meseci Jelisaveta je sve nezadovoljnija što im brak nije kao na početku. Umesto da nađu kompromis počeli su da teraju inat jedan drugome i da se konstantnoi svađaju — ispričao je izvor za Vip Alo i dodao da je Teodosić nakon nekog vremena počeo da se udaljava od problema.

 

1 / 4 Foto: Zorana Jeftić

 

Kada je Teo potpisao za italijanski kulb, mislio je da će smiriti situaciju. Verovao je da će biti srećnija što nije više u Americi nego je bliži Srbiji. To se nije dogodilo, a Jelisaveta se sve duže zadržava sa kćerkom u Srbiji, a kada nisu na okupu jedva razmene par poruka —dodao je izvor i ispričao da se glumica ponaša kao pre braka, te da stalno izlazi sa drugaricama.

 

— Na taj način pokušava da oživi njihov brak i da udaru čežnju Teu, ali on ne reaguje na njene igrice kako bi ona volela. U jednom trenutku joj je saopštio i da će se razvesti ako se njeno ponašanje ne promeni — zaljučio je izvor za pomenuti list.

 

Glumica i košarkaš upoznali su se u decembru 2016. godine, samo četiri meseca kasnije odlučili su da stanu na ludi kamen, a pre deset meseci su postali roditelji malene Petre.

 

 

makonda-tracker