svaka čast

Šta Georgina Rodrigez radi kad deca odu na spavanje? Svi u neverici gledaju i pitaju se gde li je Ronaldo

0

Jednom fotografijom raspalila je fotografiju svojim pratiocima 

Rutina Georgine Rodrigez u kasnim noćnim satima
Rutina Georgine Rodrigez u kasnim noćnim satima foto: Instagram / georginagio

Supruga čuvenog fudbalera Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez godinama pleni pažnju javnosti svojim savršenim izgledom, ali i načinom života o kojem maštaju mnoge mlade devojke.

 

Ipak, Georgina je pre svega majka petoro dece, što podrazumeva da oko njih ima obaveze koje su prioritet, a svoja zadovoljstva ostavlja za kraj.

 

Za savršenu liniju ove lepe influenserke zaslužan je zdrav način života, pa se mnogi pitaju kada stiže da naporno vežba. Odgovor se nalazi upravno u sledećim redovima, zato budite pažljivi.

 

 

Georgina Rodrigez je nedavno podelila na storiju fotografiju kasno uveče, pola sata pre ponoći i otkrila šta je to što ona radi kada njena i Kristijanova deca odu na spavanje.


Iako su mnogima odmah na pamet pale neke malo bezbrazne stvari, nije to bilo u pitanju. Naime, Georgina kad deca odu u krevet praktikuje vežbe koje joj pomažu da održi liniju na kojoj joj mnogi zavide. Ovo se veoma dopada njenom mužu, pa nije isključeno da bi joj se i on rado pridružio u ovoj aktivnosti. 

 

Ona voli da ima zategnuto telo, a to postiže tako što se pridržava dijeti i sledi određenu rutinu vežbanja. 

 

Georgina Rodriges vežba u kasne sate
Georgina Rodriges vežba u kasne sate foto: Instagram / georginarodrigez

 

Partnerka Kristijana Ronalda pokušava, koliko god može, da bude stroga u vezi sa tim, što podrazumeva veliku snagu volje. Influencerka je celo leto delila deo svoje rutine vežbanja sa svojih više od 50 miliona pratilaca. Tako je pokazala i kako uspeva da uvek bude fit.

 

Na primer, pokazala je vežbu dok je bila na plaži koja pomaže da njena zadnjica bude čvrsta i zategnuta, dokazujući da nema izgovora kada je u pitanju preskakanje treninga.

 

To je rezultiralo brojnim komentarima korisnika, pri čemu su mnogi rekli da su oduševljeni sadržajem, a drugi su je, kao i obično, kritikovali.

 

Bonus video:

 

Brza vežba za zadnjicu 

 

 

 

makonda-tracker