(foto)

Ovo jelo mu Viktorija verovatno nikad neće spremiti! Dejvid Bekam u kuhinji s mamom otkrio svoj omiljeni praznični obrok

0

Dejvid Bekam još jednom je pokazao kolilko čvrsto stoji nogama na zemlji i da u svoje četiri zida nimalo ne teži luksuzu.

Dejvid Bekam na teniskom meču u društvu majke Sandre
Dejvid Bekam na teniskom meču u društvu majke Sandrefoto: Adam DAVY / AFP / Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam su u braku više od 20 godina, a u svetu šou-biznisa važe za jedan od najskladnijih parova, uprkos vrlo turbulentnim zajedničkim trenucima i aferama koje su ih pratile.

 

Njihov zajednički život ulepšalo je četvoro njihove dece, od kojih se njihov najstariji sin Bruklin i oženio. Kružile su razne priče o odnosu Bekamovih sa snahom, ali čini se da ništa nije uspelo da razruši Dejvidov i Viktorijin odnos.

 

Praznike su, logično, proveli zajedno, a pre nekoliko dana je bivši fudbaler pokazao kako su izgledali ovi dani sa njegovom porodicom. Pored toga, nakon što je od Viktorije dobio neobičan božićni poklon, on je ponovo pokazao koliko čvrsto stoji nogama na zemlji, te da u svoje četiri zida nimalo ne teži luksuzu koji bi se od njih očekivao.

 

On je objavio fotografiju iz kuhinje sa svojom majkom Sandrom, na kojoj je sijao od sreće, a ona mu je spremala omiljeno jelo. Dejvid je napisao da su prali zajedno sudove, kao i da su uživali, a pomenuo je i sina Kruza i ćerku Harper, suprugu Viktoriju, kao i sestru Džoan, pa se čini da su gotovo svi bili na okupu.

 

Šta je jeo Dejvid Bekam u maminoj kuhinji?

 

Zanimljivo je to da se Dejvid fotografisao s mamom dok mu je spremala sendviče, jelo koje se u njegovom i Viktorijinom domu sigurno ne jede.

 

Sudeći po tome da su Viktorija i Dejvid prave pristalice zdravog načina života, a čuvena Poš se pridržava veoma stroge dnevne rutine, ozbiljnih ograničenja u ishrani i rigoroznog odabira namirnica, definitivno je da mu ona lično sendviče neće spremiti. I sam Bekam pored nje iz godine u godinu izgleda sve vitkije, pa će svoje omiljeno jelo jesti samo u maminoj kuhinji.

 

Tu su i krompirići, jaja i slanina, što je takođe zabranjeno u Viktorijinom meniju.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Viktorija Bekam skinula tetovažu

 

makonda-tracker