(VIDEO)

U Srbiji to mnogi imaju, a on je — ODUŠEVLJEN! Dejvid Bekam od Viktorije dobio NAJNEOBIČNIJI božićni poklon bez luksuza

0

Viktorija Bekam podelila je snimak svog supruga na Instagramu koji preti da postane viralan.

Viktorija Bekam iznenadila je Dejvida neobičnim poklonom
Viktorija Bekam iznenadila je Dejvida neobičnim poklonomfoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Kada neko sebi može da priušti doslovno sve, treba naći način da tu osobu iznenadiš i oduševiš. Logično, tada ti pokloni uopšte nemaju veze s materijalnim bogatstvom i skupocenošću, već uglavnom imaju simboliku i budu jednostavniji nego što bi se na prvi pogled pomislilo.

 

Primer za to je i Dejvid Bekam, koji živi mirnim životom uz obavljanje običnih kućnih poslova, pa je za Božić dobio poklon koji, recimo, u Srbiji verovatno gotovo niko ne bi poklonio svom partneru! 

 

Bekam je već u dokumentarnoj seriji posvećenoj njihovoj porodici pokazao koliko je skroman, što njegova supruga dobro zna, bez obzira na bogatstvo, a obožava da provodi vreme u prirodi.

Ipak, sada je otišao i korak dalje i poželeo je da ima — kokoške!

 

Viktorija mu je to za Božić i ispunila, pa je usnimila reakciju svog supruga koji je od nje za praznike dobio kokošinjac i kokoš. Bio je oduševljen i presrećan, hranviši ih, a Viktorija ga je snimala dok to radi.

 

 

Šta pokloniti Dejvidu za Božić? — počela je dizajnerka u video-snimku, pa se šalila i snimala Dejvida, a reklo bi se da će ovaj video brzo postati viralan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Viktorija Bekam skinula tetovažu

 

makonda-tracker