novac se lepi za nju

Viktorija Bekam ume da se našali na svoj račun: Stavila svoj čuveni citat na običnu belu majicu i RASPRODALA JU JE ODMAH

0

Možda nije bila najbolja pevačica na svetu, ali kada su u pitanju moda i "njuh za biznis", gospođa Bekam zna šta radi!

Viktorija Bekam je od 1999. udata za Dejvida Bekama
Viktorija Bekam je od 1999. udata za Dejvida Bekamafoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Viktorija i Dejvid Bekam jedna su od glavnih tema godine u sportskom i u svetu poznatih zbog dokumentarnog serijala "Bekam", koji su za Netfliks snimili o karijeri legendarnog fudbalera i njihovom porodičnom životu.


Otkrili su nekadašnji as Mančester junajteda i Real Madrida i popularna dizajnera mnogo toga o svojoj ljubavi, privatnosti i porodici, a osvrnuli su se i na najveći skandal u braku, kada je Bekam navodno prevario nekadašnju "spajsicu" s Rebekom Los.


Ipak, najviše pažnje na društvenim mrežama privukao je navodno spontani trenutak kada je Viktorija Bekam pričala kako oboje potiču iz radničkih porodica. Dejvid je tada provirio i rekao supruzi da iskreno kaže čime ju je otac vozio u školu, a ona je rekla:


Tokom 80-ih je moj tata imao rols rojs.

Ova rečenica je preplavila društvene mreže i mnogi su se slatko nasmejali na Viktorijin račun, a ona je sada pokazala zbog čega spada u najmoćnije žene sveta – iskoristila je baš taj citat da zaradi.


Gospođa Bekam je, naime, dizajnirala belu majicu s natpisom "Moj tata je imao rols rojs", a u pitanju je običan model za svaki dan, s okruglim izrezom i kratkih rukava. Cena ove naizgled ne preterano posebne majice iznosi čak 130 evra, a ona je već rasprodata.

 

Viktorija Bekam u majici s natpisom 'Moj tata je imao rols rojs'
Viktorija Bekam u majici s natpisom "Moj tata je imao rols rojs"foto: @victoriabeckham/Instagram

Ko ne voli majice sa sloganima? – napisala je Poš Spajs na Instagramu u opisu fotografije na kojoj nosi pomenuti model. – Moje pitanje za sve vas je – u čemu vas je tata vozio u školu? Mene je tata vozio u rols rojsu. Ne mogu više da se borim protiv toga.

 

BONUS VIDEO

Viktorija Bekam skinula tetovažu

 

makonda-tracker