nikad nije passé

Ne morate da potrošite NI DINAR: Viktorija Bekam vraća trend koji devojke O-BO-ŽA-VA-JU, a savršen je za svaku sezonu

0

Supruga Dejvida Bekama nosila je u dokumentarnom serijalu "Bekam" o njegovom životu komad koji se vraća na velika vrata

Viktorija Bekam je modna inspiracija u svakoj prilici
Viktorija Bekam je modna inspiracija u svakoj prilicifoto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Viktorija Bekam, popularna modna dizajnerka i nekadašnja članica grupe Spice Girls, oduvek se izdvajala modnim stilom, a čini se da proteklih godina ne ume da pogreši.


Svaki njen stajling je prava modna inspiracija, a Viktorija u svakoj prilici bira jednostavnost i kombinuje komade tako da od toga pravi malu umetnost.


Najnoviji odevni predmet gospođe Bekam o kom se priča je predimenzionirana bela košulja koja na prvi pogled izgleda kao da je pozajmljena iz muškog ormana.

 

Viktorija Bekam u dokumentarcu o životu i karijeri njenog supruga Dejvida Bekama
Viktorija Bekam u dokumentarcu o životu i karijeri njenog supruga Dejvida Bekamafoto: TMZ/YoutubeShorts/Printscreen

Viktorija je u pomenutom Netfliksovom dokumentarcu nosila vrlo šik košulju dugih rukava i širokog kroja, vanvremenski komad koji je uvek u modi, a svako malo postane prava modna opsesija.

 


Dok su ranije na revijama prestižnih modnih kuća dominirale elegantne i bajkovite haljine, u poslednje vreme su sve češće najzapaženije kombinacije čija je glavna zvezda upravo bela košulja. Jedan takav model nedavno je na reviji brenda Valentino nosila Kaja Gerber, u kombinaciji s farmerkama i baletankama.

 


Kako ističe Levi Palmer, jedan od osnivača londonskog brenda Palmer/Harding, klasična bela košulja je komad koji su dame uvek želele u svom garderoberu, ali nisu uvek mogle da pronađu pravi oversized model, pa su se služile ormanima svojih partnera.


Naši kupci je vole jer ona ne zahteva previše razmišljanja o oblačenju izjutra – kaže njegov partner Metju Harding. – To je poput uniformisanog odevanja, ali s više individualnosti.

 

Laganu belu košulju možete stilizovati tako što ćete uz pomoć pojasa istaći struk
Laganu belu košulju možete stilizovati tako što ćete uz pomoć pojasa istaći strukfoto: Shutterstock, Victoria Chudinova

Inače, Palmer ima i sjajan trik za sve koji obožavaju klasične bele košulje, ali ne uživaju u peglanju – savetuje da još uvek mokru košulju obesite na vešalicu i potom je razvučete.


Tako nestaju svi nabori koji nastaju usled pranja. Taj izgled mi je draži nego savršeno ispeglan jer deluje šarmantnije i nonšalantnije – ističe on.

 

BONUS VIDEO

Kaubojske čizme su hit jesenje sezone


 

makonda-tracker