izgledile odnose?

Nazivala ju je SVEKRVOM IZ PAKLA, pa jednom porukom iznenadila sve: Nikola Pelc ima SPECIJALNU PORUKU za Viktoriju Bekam

0

Burni porodični odnosi intrigirali su javnost od kada je Nikola ušla u porodicu Bekam 

Nikola Pelc uputila dirljive reči Viktoriji Bekam
Nikola Pelc uputila dirljive reči Viktoriji Bekamfoto: Instagram / nicolapelzbechamfan

Supruga Bruklina Bekama, Nikola Pelc bila je u pomalo komplikovanim odnosima sa majkom svog izabranika, Viktorijom Bekam. Ipak, čini se da su u poslednje vreme donekle izgladili svoje odnose, a sada je Nikola odlučila da povuče potez koji je mnoge iznenadio.

 

Naime, ona je na svom Instagram nalogu napisala slatku poruku za svoju svekrvu, čuvenog modnog mogula Viktoriju Bekam. Želela je da pohvali njen rad, pa je odlučila da na svom storiju podeli najnoviji video u kojem je prikazan Viktrojin najnoviji miris, Portofino.

 

 

- Volim plavu- stajalo je uz video.


Budući da se ranije nisu najbolje slagale, ovakav čin mlade Nikole iznenadio je mnoge. Viktorija joj je uzvratila emotikonom sa ljubavnim srcima.

 

Nikol Pelc ima specijalnu poruku za Viktoriju Bekam
Nikol Pelc ima specijalnu poruku za Viktoriju Bekamfoto: Instagram / viktorijabekam

 

Ovo nije prvi put ove nedelje da su Nikola i Viktorija javno hvalile jedna drugu. Ni Viktrorija nije ostala ravnodušna na Nikolino najnovije snimanje za naslovnicu za Harper's Baazar.

 

- Prelepo!!! Čestitam - stajalo je uz objavu.

 

 

Potom su usledile i reakcije obožavalaca koji su pisali da vole kada su svekrva i snaja u dobim odnosima.

 

Poslednjih nedelja, Viktorija i Bekam su bili u centru pažnje celog sveta. Njihov dokumentarac Bekamovi, konačno je ugledao svetlost dana, a uspeh su proslavili sa sinom Bruklinom i snajom Nikolom dok su uživali u večeri u centru Londona. S njima je bio i ostatak porodice Bekam.

 

Ubrzo nakon toga, Viktorija i Nikola primećene su kako se drže za ruke dok su išle na večeru u Majami.

 

 

Pridružili su im se Dejvid Bekam, fudbaler Leo Mesi i njegova supruga Antonela Rokuco, Sergio Buskets i njegova supruga Elena Galera. Grupa je uživala u večeri do duboko u noć.

 

Na slici koja je tada podeljena na društvenim mrežama, Nikola se mogla videti kako sedi pored svoje svekrve, koja je držala ruku oko glumičinih ramena. Nikola je nežno stavila ruku na bivšu članicu grupe Spice Girl dok su se smejale i pozirale ispred kamere telefona. 

 

Bonus video:

 

Viktorija i Dejvid Bekam dok ne znaju da ih snimaju paparaci

 

makonda-tracker