"upravo lomim televizor"

Boljeg Deda Mraza od nje nećete naći: Viktorija Bekam podelila Dejvidovu fotografiju koja je mnogima popravila dan

0

Pratioci popularne kreatorke na Instagramu zahvalili su joj se što je nesebična i deli spontane trenutke iz svog doma – Dejvida Bekama koji popravlja po kući u donjem vešu

Dejvid i Viktorija Bekam na meču Intera iz Majamija
Dejvid i Viktorija Bekam na meču Intera iz Majamijafoto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Modna dizajnerka i nekadašnja pevačica Viktorija Bekam često deli fotografije svog supruga Dejvida na Instagramu i obično privuče mnogo pažnje, a sada je fanove počastila prizorom bivšeg fudbalera u donjem vešu.


Bivša "spajsica" objavila je fotografiju na kojoj njen životni saputnik leži na podu u donjem vešu i namešta nešto oko televizora, a Viktorija se našalila da u kući ima majstora.


Došao je električar da popravi televizor... Nema na čemu!

Mnogi od Viktorijinih pratilaca zahvalili su se što je objavila ovakvu fotografiju supruga, koji već godinama spada u jednog od najpoželjnijih muškaraca planete, a neki su imali vrlo duhovite komentare.


"Božićna čestitka za ceo svet", "Recite mi da nisam jedina koja je zumirala", "Viktorija Bekam se bavi humanitarnim aktivnostima u doba praznika", "Poš Spajs, naš Deda Mraz", "Volim to što nisi sebična", "Šta god da popravlja, i moje se pokvarilo" neki su od vrcavih komentara devojaka koje na Instagramu prate gospođu Bekam.

 

Viktorija Bekam i Dejvid Bekam u braku su od 1999. godine
Viktorija Bekam i Dejvid Bekam u braku su od 1999. godinefoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Najduhovitiji je bio glumac Džesi Tajler Ferguson, koji je napisao:


Upravo lomim televizor.


Podsetimo, Viktorija i Dejvid Bekam u braku su od 1999. godine, a u trenutku venčanja para je već imao sina Bruklina, a potom su dobili sinove Romea i Kruza i ćerku Harper.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šminkanje Viktorije Bekam


 

makonda-tracker