stigle rode

Oni su POSTALI RODITELJI u 2023: Najemotivniji je bio Sloba Radanović, a OVA PEVAČICA je sve NAJVIŠE IZNANADILA

0

Spisak poznatih koji su postali roditelji u godini koja je za nama je podugačak, zato se udobno smestite, pa da krenemo.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Godina koja je za nama donela je sreću u mnoge domove poznatih. Među njima ima glumaca, pevača, manekenki, a mi vam donosimo spisak poznatih koji

 

Glumac Stevan Piale i njegova supruga Una su 7. januara 2023. godine postali roditelji po drugi put. Na najradosniji hrišćanski praznik u njihov dom stigla je malena Kata, a Piale je prilikom izlaska iz porodilišta rekao da mu je to najjači izlazak u životu. Osim Kate oni imaju još jednu devojčicu koja se zove Rosa.

 

Sin Šabana Šaulića Mihajlo i njegova supruga Marina 10. januara su postali roditelji devojčice Manje, a kako su pisali srpski mediji, sve je prošlo u najboljem redu.

 

 

Ovim povodom se oglasila i ponosna baka Gordana Šaulić:

 

– Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Ja sam sigurna da bi danas Šaban bio najsrećniji čovek na svetu jer je oduvek želeo da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca – rekla je ponosna baka i zahvalila se timu doktora koji su bili uz njenu snaju na porođaju.

 

Sledeći na spisku ponosnih roditelja su Sloba Radnović i njegova supruga Jelena koji su dobili dete 21. februara. Pevač Sloba Radanović kroz suze je predstavnicima medija saopštio najlepše vesti.

 

SLOBA RADANOVIĆ POSTAO TATA
SLOBA RADANOVIĆ POSTAO TATA foto: Jelena Radanović Instagram


- Video sam ga na slikama. Za malo da sam plakao, malo možda i jesam. Prelep osećaj. Želim svakom da doživi ovo. Sve je u redu hvala Bogu. Sad ćemo da organizujemo neko slavlje - rekao je ushićeno on.

 

Sloba i Jelena dali su sine ime Damjan.

 

Naslednica imperije porodice Hilton i jedna od prvih rijaliti zvezda na svetu, Paris Hilton takođe je u januaru psotala mama. Strani mediji su preneli da je Paris postala mama dečaka, kojeg su njen suprug Karter Reum i ona dobili uz pomoć surogat majke.

 

Čuveni vaterpolista Nikola Rađen i njegova supruga Milica Ristić postali su roditelji u martu 2023. godine. Oni su, kako su preneli domaći mediji, dobili dečaka. Milica se porodila carskim rezom, i dok je njoj ovo prvo, Nikoli Rađenu je treće dete. Dečaku su dali ime Aleksej.

 

NIKOLA JE PONOSNO ODVEO SVOJE DETE KUĆI IZ PORODILIŠTA
NIKOLA JE PONOSNO ODVEO SVOJE DETE KUĆI IZ PORODILIŠTA foto: M.M./ATAImages

 

Ćerka naše proslavljene glumice Anice Dobre, Mina Sovtić, u martu 2023. godine je otkrila da se porodila. Ona je rodila devojčicu, kojoj su dali ona i njen suprug Luka Nikolić dali ime Luna, koje na latinskom znači mesec.

 

Ponosna baka nije mogla da sakrije uzbuđenje, a Mina se požalila kako beba ne spava, pa jedva čeka neki zgodan trenutak da utone u san pored nje.

 

Bivša voditeljka i modna dizajnerka i supruga Saška Veselinov i njen suprug Đorđe Đoković postali roditelji takođe u martu 2023. godine. Saška je rodila dečaka, za kojeg su odabrali ime Aleksandar.

 

SAŠKA I ĐORĐE POSTALI RODITELJI
SAŠKA I ĐORĐE POSTALI RODITELJI foto: Saska Veselinov Instagram

 

Ovo ime u prevodu sa grčkog jezika znači "onaj koji je zaštitnik ljudi" ili samo "zaštitnik".

 

Sportistkinja Milica Mandić i njen suprug postali su u aprilu 2023. godine roditelji dečaka kojem su dali ime Mateja, a najlepše vesti je podelio ponosni tata na društvenim mrežama.

 

- Naš Mateja stigao na svet. Hvala ti Milice ljubavi, najbolja i najhrabrija. Volim te! - poručio je Marko.

 

Nekadašnja srpska teniserak Ana Ivanović i fudbaler Bastijan Švajnštajger postali su roditelji po treći put u maju 2023. godine. U dom Švajnštajger-Ivanović stigao je još jedan dečak. Oni su ponosno objavili lepe vesti, a kao i obično nisu želeli detalje da iznose u javnosti.

 

ANA JE DOBILA TREĆE DETE
ANA JE DOBILA TREĆE DETEfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Među poznatima koji su u godini koja je za nama dobili decu, nalazi se i Robert de Niro. On je u 79. godini po sedmi put postao otac. Njegov PR tim je potvrdio ove vesti.

 

Voditelj Miloš Radenković postao je otac po prvi put u maju 2023. godine. Lepe vesti na svom Instagram storiju podelila je njegova prijateljica i koleginica Anđela Đurašković. Miloš i njegova nevenčana supruga Ivana dobili su dečaka, kojem su odlučili da daju ime Luka.

 

Krajem maja 2023. godine porodila se i glumica Milena Živanović po drugi put. Glumica i njen izabranik i sin proslavljenog glumca Miodraga Krstovića, Ivan Krstović postali su roditelje ćerkice. Lepe vesti, glumica je podelila putem društvenih mreža.

 

MILENA POSTALA MAMA
MILENA POSTALA MAMA foto: Milena Živanović Instagram

 

Lepa glumica je svojoj ćerkici dala ime Petra, ime koje potiče iz starogrčkog jezika, a smatra se da svoje varijante ima i u latinskom i u španskom jeziku.

 

Košarkaš Nemanja Nedović i manekenka Mina Milutinović su danas postali roditelji. Reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene Zvezde i njegova supruga su dobili devojčicu. Ponosni roditelji su još ranije odlučili da će svojoj naslednici dati ime Talia.

 

- Zahvalna za sve što mi je život dao za ovih 27 godina, ali ne mogu da dočekam da provedem ostatak života sa tobom - napisala je Mina u opisu njihove fotografije.

 

Da priča bude zanimljivija, na spisak smo dodali je čuvenog holivudskog glumca, koji je otac postao, verovali ili ne u devetoj deceniji. Čuveni Holivudski glumac Al Paćino postao je tata po četvrti put i to u devetoj deceniji života. Ova vest je za mnoge više od obične priče o bebama i porođajima u Holivudu, pošto je Al sad ima 83 godine, kao i zato pošto je majka njegovog deteta mlađa od njega više od pola veka.

 

AL PAĆINO POSTAO OTAC
AL PAĆINO POSTAO OTAC foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Tačnije, njegova devojka Nur Alfalah ima 29 godina, odnosno mlađa je od glumca 54 godine.

 

Manekenka Ivana Korab se porodila u junu 2023. godine i na svet je donela sina, o čemu je sve obavestila putem društvenih mreža. Ona je dečaku dala ime Noa, a budući da je sinčić malo poranio ostali su nekoliko dana duže u bolnici. Ipak, sve je na kraju bilo u savršenom redu i oni su se pridružili ostalim članovima porodice.

 

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka Helena Topalović u julu 2023. godine, a lepe vesti na društvenim mrežama podelio je Helenin otac, poznati pevač Topalko. On je napisao da je postao deda i otrkio da će se devojčica zvati Dominika.

 

TOPALKO PODELIO LEPE VESTI
TOPALKO PODELIO LEPE VESTI foto: Helena Topalović Instagram

 

Glumica Kler Dejns se porodila u julu 2023. godine. Ona je dobila treće dete sa suprugom Hjuom Densijem, a nije poznato kada je tačno donela bebu na svet. Par je fotografisan u šetnji s bebom u Njujorku, a deluje da se sve odigralo u tajnosti.

 

Podsetimo, ovaj par ima neverovatnu ljubavnu priču, a, kako su tada pisali mediji, ona je zbog njega ostavila verenika Bilija Kradapa, koji je svojevremeno zbog nje napustio svoju trudnu devojku Meri Luiz Parker.

 

Glumica Lindzi Lohan i njen suprug Bajder Šamas ostvarili su se u ulozi roditelja. Ona je ponosno, pre nekoliko meseci, otkrila da je u blagoslovenom stanju i da čeka dečaka. Slavnoj glumici i nekadašnjoj dečijoj zvezdi ovo je prvo dete, a s radošću je otkrila da su ona i njen partner Bader Šames bebi dali ime Luai.

 

LINDZI LOHAN POSTALA MAMA
LINDZI LOHAN POSTALA MAMA foto: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

 

Krajem jula ove 2023. godine voditeljka Tijana Stoisavljević Milutinović donela je na svet svoje prvo dete. Njen partner Mihailo Milutinović, poznati fudbaler, i šarmantna voditeljka koju već godinama gledamo u emisiji Ognjena Amidžića Ami G Show postali su roditelji. Porodica ovog para od danas je bogatija za jednu devojčicu.

 

Dom odbojkašice Stefana Veljković i njenog supruga, takođe odbojkaša Srećko Lisinac, ponovo su posetile rode u avgustu 2023. godine. Nakon što su 2021. godine Stefana i Srećko postali roditelji Luke, danas je njihova porodica postala brojnija za još jednog člana. Srpska odbojkašica se porodila i na svet donela devojčicu, koja se zove Vida.

 

Glumački par Stefan Kapičić (45) i njegova supruga Ivana Horvat Kapičić (35) dobili su drugog sina kojem su dali ime Sebastijan. Oni su vest o prinovi podelili na Instagramu.

 

STEFAN KAPIČIĆ POSTAO TATA
STEFAN KAPIČIĆ POSTAO TATA foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Voditeljka i glumica Doris Pinčić porodila se početkom septembra 2023. goidne. Ona je na svet donela devojčicu. Doris i njen suprug Davor Guberović venčali su se krajem prošle godine, a nekoliko meseci kasnije ona je potvrdila da je trudna. Glumici je ovo treće dete. Iz braka sa Borisom Rogoznicom ima sina i ćerku.

 

Nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda" Tamara Milutinović se porodila početkom septembra. Tamara je u braku sa švajcarskim fudbalerom srpskog porekla Darkom Jevtićem, a na svet je donela devojčicu, koja se zove Emili.

 

Glumica Marija Petronijević porodila se po drugi put početkom septembra 2023. godine. Marija je već godinama sa suprugom Milinkom Isakovićem, IT stručnjakom i poznatim humanitarcem s kojim je 2021. godine dobila prvo dete i preselila se da živi na selo.

 

MARIJA PODELILA FOTOGRAFIJU IZ PORODILIŠTA
MARIJA PODELILA FOTOGRAFIJU IZ PORODILIŠTA foto: Instagramprintscreen/petronijevic.marija

 

Glumac Miloš Timotijević postao je otac. Njegova supruga Tijana Simić s kojom se venčao pre godinu dana rodila je dečaka.

 

Modna blogerka Luna Đogani postala je mama početkom oktobra ove godine. Rijaliti zvezda i ćerka Gagija Đoganija i Anabele Atijas, donela je na svet drugo dete u Beogradu. Luna je godinama u braku s Markom Miljkovićem, a par već ima ćerku po imenu Mia, dok je sada na svet stigla – Lana!

 

Poznati srpski reper Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja postao je otac po drugi put. On i njegova supruga Vesna dobili su još jedno dete.

Par je 2020. godine dobio sina, a sad je porodica bogatija i za jednu devojčicu. Njegova supruga Vesna objavila je odmah fotografiju iz porodilišta na kojoj je sa svojom ćerkicom, a Pavle je u komentaru ostvio tri pileta.

 

GAZDA PAJA POSTAO TATA
GAZDA PAJA POSTAO TATA foto: Instagram / vesnaw/

 

Voditeljka i glumica Marijana Mićić se porodila polovinom oktobra i na svet donela devojčicu. Ona i njen partner Miloš Marjanović su postali roditelji po drugi put. Početkom decembra 2021. godine, u njihov dom je stigla devojčica Ana.

 

Popularna pevačica Nadica Ademov porodila se i na svet je donela devojčicu. Ona i njen partner Damir odlučili su da bebi daju ime Melina, koje je kratki oblik francuskog imena Ameline i znači marljiva.

 

Starleta i sestra Kim Kardašijan, Kortni Kardašijan i njen muž, bubnjar benda "Blink 182", Trevis Barker postali su roditelji dečaka početkom novembra. Nekoliko članova porodice Kardašijan i Džener viđeni su ispred bolnice Sidar Sinaj u Los Anđelesu, a onda se straleta oglasila za magazin People, potvrdivši da je dobila bebu. Ovo je bio dug put za bračni par, s obzirom na to da su dve godine pokušavali da dobiju dete.

 

PORODILA SE KORTNI KARDAŠIJAN
PORODILA SE KORTNI KARDAŠIJAN foto: EPA-EFE/JASON SZENES

 

Princeza Danica Karađorđević, supruga princa Filipa, porodila se danas i na svet je donela ćerku. Ponosni roditelji su odmah ovu lepu vest podelili sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

Tom prilikom otkrili su da je Danica rodila ćerku, koja će nositi titulu princeze i ime jednog od najlepših srspkih imena, Marija.vOni su izdali i saopštenje u kojem su detaljno izneli detalje o tome koliko je beba bila teška, kao i da je tokom porođaja sve proteklo u najboljem redu.

 

Čuveni britanski kuvar Gordon Remzi podelio je najlepše vesti sa svetom! Naime, sa suprugom Tanom dobio je šesto dete u novembru 2023. godine. Oni su dobili sina kome su dali ime Džesi Džejms, a trudnoću su, kao i prethodnu, dugo skrivali od javnosti.

 

GORDON REMZI POSTAO TATA
GORDON REMZI POSTAO TATA foto: EPA/DANIEL DEME

 

Gordon je 8. novembra proslavio 57. rođendan, pa je dolazak sina na svet nazvao "neverovatnim rođendanskim poklonom". Slavni kuvar podelio je fotografiju na kojoj se vidi kako nežno ljubi svoje novorođenče u glavu, dok ga mama drži u naručju.

 

Pred kraje godine stigla je vest koja je mnoge iznenadila - Marija Šerfović je postala mama, uz pomoć surogat majke. Ona je dobila sina Maria koji je ostvarenje svih njenih želja. Oni su posle nekoliko dana došli u Srbiju, gde je Marija spremila sobicu za dečaka kao iz bajke.

 

Sin našeg poznatog glumca Milenka Zablaćanskog, Ivan Zablaćanski postao je tata. Njegova izabranica Jelena Puzić donela je na svet bebu, a ponosno otac je otkrio da je u pitanju dečak.

 

Bonus video:

Tata se onesvestio na porođaju

 

 

makonda-tracker