najveća radost

"Kaže mi moja Marija da je crn, da ima plave oči": Rade Šerifović jedva čeka da upozna unuka, spremio je POSEBAN POKLON

0

Bebeći plač ispunio je dom Marije Šerifović i svi jedva čekaju da mali Mario dođe u Srbiju po prvi put 

RAJKO JEDVA ČEKA DA UPOZNA UNUKA MARIA
RAJKO JEDVA ČEKA DA UPOZNA UNUKA MARIA foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

Pevačica Marija Šerifović nedavno je podelila prelepe vesti iz svog doma u Americi. Naime, ona je dobila bebu uz pomoć surogat majke.

 

Kako je "Blic" ekskluzivno objavio, dete Marije Šerifović rodilo se početkom decembra i ponosna mama je odlučila da se sin zove Mario.

 

Na put u Ameriku sa pevačicom je otišla i njena majka, koja joj je ovih dana od velike pomoći.  U Srbiiji je ostao njen otac Rajko, koji zbog zdravstvenih problema ne može da putuje, pa mu ne preostaje ništa drugo nego da čeka da unuk dođe njemu u posetu.

 

 

On se i oglasio tim povodom i rekao:

 

- Što se tiče kako se osećam, ne znam taj osećaj još uvek, oni su u Americi, ali sam uzbuđen, kako ne... Dolaze pred Novu godinu, pa ću videti. Ali kako da ne, radovaću se kad ga budem uzeo u ruke, kad ga budem stavio u krilo... Jedva čekam ta osetim taj osećaj! Kaže mi moja Marija da je crn i da ima plave oči, to je strašna kombinacija - ističe Rajko na samom početku razgovora, te se osvrnuo i na obeležavanja babina:

 

- Što se tiča babina, ne znam da li će to biti u Beogradu ili Kragujevcu, ali sigurno sledi veliko slavlje. O svemu, naravno, odlučuje Marija, da li će biti ovde kod nas ili u Beogradu, meni je bitno samo da svog unuka uzmem u ruke. Stiže paket za njega sutra iz Švajcarske, specijalan poklon za mog unuka... Ma, biće puno poklona, hvala Bogu!

 

MARIJA UŽIVA SA BEBOM U AMERICI
MARIJA UŽIVA SA BEBOM U AMERICI foto: Instagram / serifovic

 

Inače, nakon što se pop zvezda i sama oglasila na svom Instagram profilu objavivši prvu fotografiju bebe, počele su spekulacije o tome kada će Marija i Mario doći u Srbiju.

 

U intervjuu koji je dala za "Blic", Marija Šerifović nije želela da otkriva tačan datum povratka iz Amerike rekavši da će sina dovesti u Beograd "uskoro".

VERICA JE PRESREĆNA ŠTO JE POSTALA BAKA
VERICA JE PRESREĆNA ŠTO JE POSTALA BAKA foto: Damir Dervišagić

 

Budući da je na Marijinim profilima na društvenim mrežama najavljen njen veliki novogodišnji koncert 31.12. na trgu u Zenici, izvesno je da će upravo zbog poslovnih obaveza krajem meseca morati da se vrati kući, a samim tim i da će sin Mario doći sa njom, kao i majka Verica Šerifović koja je sve vreme bila uz Mariju u Americi i koja se odmah oglasila za Blic i otkrila kako se oseća nakon što je postala baka.

 

To znači da će proširena porodica Šerifović božićne praznike provesti u njenom domu u Beogradu na vodi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Šta je surogat majčinstvo? 

 

makonda-tracker