sitno broji

Kako izgleda verenica Miloša Bikovića u 9. mesecu trudnoće? Otputovala u Moskvu, pa pokazala šta radi tik pred porođaj

0

Lepa Ivana uživa u poslednijm trudničkim danima i sprema se za najlepši trenutak - dolazak na svet malog anđela 

IVANA MALIĆ SITNO BROJI DO POROĐAJA
IVANA MALIĆ SITNO BROJI DO POROĐAJA foto: Instagram / ivanamalic

Verenica Miloša Bikovića, Ivana Malić ušla je u deveti mesec trudnoće i sada se porođaj već poprilično približio. Ona je nedavno pokazala atmosferu iz njihovog doma i svi su bili oduševljeni onim što su imali prilike da vide. 

 

Sada je odlučila da svoje pratioce obraduje novom fotografijom na kojoj je ona u jednostavnoj uskoj haljini tik pred podođaj. Ona je krenula u šetnju ulicama Moskve, a pre izlaska je napravila fotografije koje su sve oduševile.

 

U prvom planu je bio naravno veliki trudnički stomak, ali mnogi su primetili da Ivana ima i dalje savršenu liniju. Čini se da je ona jedna od onih trudnica kojima je sve otišlo na bebu, pa je uspela da zadrži super liniju.

 

 

Ivana trenutno boravi sa Milošem u Moskvi i s nestrpljenjem isčekuju kada će doći čas da na svet dođe njihov mali anđeo. 

 

Oni su već, pre ovog puta, sredili svoj stan na Dorćolu, renovirali su sve i uredili tako da se samo čeka trenutak kada je na svet doći beba.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Pored stana na Dorćolu Miloš ima i vikendicu u blizini manastira Jovanje, koju je sredio i s nestrpljenjem čeka da dođe leto, pa da zajedno sa Ivanom i bebom uživa u prirodi daleko od gradske buke i vreve. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Praznična atmosfera u domu Ivane Pavković 

 

 

makonda-tracker