smrt je bila brža

Nije dočekao da je drži u naručju: Šaban za života ostavio POSEBAN DAR za ćerku svog sina Mihajla

0

Slavni pevač dugo je maštao o trenutku kada će njegov sin zasnovati porodicu. Iako to nije doživeo da vidi, za bebu je čuvao specijalan poklon

Sin šabana šaulića postao je otac
Sin šabana šaulića postao je otacfoto: Nemanja Nikolić

Marina Šaulić, supruga Mihajla Šaulića, sina pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića i njegove supruge Goce, donela je pre nekoliko dana na svet njihovo prvo dete.


Par koji je pre nekoliko meseci stupio u brak raskošnom ceremonijom venčanja u Beogradu dobio je 10. januara devojčicu, kojoj su Šaulići dali ime Manja.


Porodica je tim povodom organizovala veliko slavlje koje je trebalo do kasno u noć, a među najradosnijima je bila baka Gordana.

 

Unuče Šabana Šaulića
Unuče Šabana Šaulićafoto: Instagram, marina šaulić

Ona je ispričala da je Šaban, koji nažalost nije dočekao da drži u naručju Mihajlovo dete, sanjao o tom trenutku, a još za života je ostavio pokon za bebu. U pitanju je, naime, porodični dukat koji je Šaban Šaulić namenio detetu svog sina, piše Hello.


Svi smo van sebe od sreće, Manja je naš blagoslov. Sigurna sam da bi danas Šaban bio najsrećniji čovek na svetu, jer je oduvek želeo da vidi Mihajla ostvarenog u ulozi oca – istakla je ponosna baka Goca.

 

Šaban Šaulić sa suprugom Gocom i sinom Mihajlom
Šaban Šaulić sa suprugom Gocom i sinom Mihajlomfoto: Damir Dervišagić

U septembru prošle godine, na dan Mihajlovog i Marininog venčanja, Gordana je priznala da joj je osećaj sreće pomešan s tugom jer Šaban nije bio uz sina.


Ovih dana u meni se mešaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila – rekla je tada Goca za Kurir.

 

makonda-tracker