za veče u gradu

Modno usklađeni, zaljubljeni i TAKO ŠIK! Stevan Piale i njegova lepa supruga savršeno doterani za izlazak udvoje

0

Glumac Stevan Piale, kog gledamo u seriji "Igra sudbine", sa suprugom Unom je još jednom pokazao da je s njima besprekoran stil zagarantovan

Stevan Piale najpopularniji je po ulozi u seriji Igra sudbine
Stevan Piale najpopularniji je po ulozi u seriji Igra sudbinefoto: Marija Mladjen/ATAImages

Popularni glumac Stevan Piale i njegova supruga Una Piale juče su prisustvovali jednoj promociji u Beogradu, a oni su, kao i obično, bili među najzapaženijima.


Par, koji je uvek besprekorno doteran, odabrao je ovom prilikom nešto ležerniju varijantu business chic stila, a očigledno je da su zajedno planirali svoja modna izdanja.


Stevan je za ovu priliku odabrao karirano odelo klasičnog kroja i belu košulju neuvučenu u pantalone, a svemu je dodao duboke platnene patike. Njegova izabranica je, takođe, odabrala eleganciju praćenu udobnošću, pa je i sama ponela udobne bele patike.

 

1 / 6 Foto: Marija Mladjen/ATAImages


Una je nosila dugačak i strukirani blejzer kariranog dezena, vrlo trendi braon model, koji je kombinovala sa dubokim pantalonama širih nogavica, model boje karamele koji se savršeno uklopio sa sakoom.

 

Umesto košuljom, ona je svoje izdanje upotpunila jednostavnom belom majicom s natpisom, što je sjajan način da se elegantna odevna varijanta učini manje formalnom.

 

Glumac Stevan Piale iz serije 'Igra sudbine' sa suprugom Unom
Glumac Stevan Piale iz serije "Igra sudbine" sa suprugom Unomfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Njihovi stajlinzi su sjajna ideja za parove koji žele da usklade svoje autfite, ali tako da ne izgledaju uniformisano – oboje su odabrali bele patike i karo print, ali su se odlučili za različite boje sakoa. Uz to, i Stevan i Una nose bele komade ispod blejzera, ali ne iste vrste odeće, pa ostavljaju sjajan utisak.

 

 

makonda-tracker