prelep par

Prvo pojavljivanje Marije Petronijević od porođaja: Blista u društvu supruga na premijeri filma "Heroji Halijarda"

0

U njihovom pogledu se vidi sreća i iskrena ljubav 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa glumica Marija Petronijević nedavno se porodila i na svet donela svoje drugo dete. Glumicu smo ubrzo imali prilike da vidimo kako napolju obavlja poslove oko kuće, a sada je odlučila da se po prvi put pojavi u javnosti.

 

Ona je na premijeru filma "Heroji Hilijarda" došla u pratnji svog supruga, IT stručnjaka Milinka Isakovića. Njih dvoje su blistali zajedno držeći se za ruke i osmehujući se okupljenim fotografima koji su želeli da zabeleže ovaj važan trenutak.

 

 

Marija i Milinko su se prepustili čarima filma, a bilo je očigledno da su veoma dobro raspoloženi. Čini se da im život daleko od gradske buke i vreve baš prija, budući da su iz grada otišli na selo, gde su kupili kuću sa okućnicom i tu stvorili svoje malo parče raja. 

 

Marija često na Instagramu deli videe sa farme ovaca koje imaju u svom dvorištu, pri čijem uzgoju koriste samo organske proizvode.

 

Marija Petronijević blista sa suprugom
Marija Petronijević blista sa suprugom foto: Damir Dervišagić

 

Marija je glumu za sada ostavila po strani i posvetila se gajenju dece i uživanju u prirodi, a da li će ponovo zaigrati u nekom od filmova kada za to dođe vreme ostaje nam da vidimo. 

 

Bonus video:

 

Kako je izgledala Anđelka Prpić na premijeri filma pogledajte u videu koji sledi 

 

 

makonda-tracker