ČESTITAMO

"Dobrodošao Damire Mešiću!": Prelepe vesti stižu iz doma našeg poznatog glumca, sprema se veliko slavlje, a on PRESREĆAN

0

Danas je dan za lepe vesti, a naš poznati glumac je objavio da je porodica Mešić postala bogatija za još jednog člana 

AMMAR MEŠIĆ POSTAO STRIC
AMMAR MEŠIĆ POSTAO STRIC foto: Nemanja Nikolić

Naš poznati glumac Ammar Mešić nije odoleo a da danas sa svojim pratiocima ne podeli jednu prelepu vest - postao je stric.

 

On je na društvenim mrežama napisao da je njegov najmlađi brat dobio sina i da je on zbog toga neizmerno srećan.

 

- Ljudi moji, mojoj sreći nema kraja! Postao sam stric! Moj najmlađi brat je dobio sina! Dobrodošao Damire Mešiću! Voleće te Ammar najviše na svetu!! Šta pijemo? - pisalo je u tekstu objave na kojoj je bila fotografija tek rođene bebe. 

 

 

Ubrzo, njegovu objavu preplavile su čestitke i komentari u kojima su njegovi pratioci čestitali na prinovi koja je stigla u njegovu porodicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

 

Amar je srca srpske publike osvojio odigravši ulogu Strahinje u dobro poznatoj seriji "Igra sudbine". Godinama se trudio da zasluži naklonost publike i čini se da mu je sada to i pošlo za rukom.

 

U porodici Mešić ima još glumaca, a drugog brata Ammara Mešića, Denija imali smo takođe prilike da gledamo u gore pomenutoj seriji.

 

DENI JE ROĐENI BRAT AMMARA MEŠIĆA
DENI JE ROĐENI BRAT AMMARA MEŠIĆA foto: Instagram Printscreen

 

Njima se tada ostvario san da dele isti kadar na snimanju velikog projekta. Zanimljivo je da su obojica završili glumu, samo što je stariji Ammar studirao u Nišu, dok je Deni bio u Sarajevu.

 

Bonus video:

Slavlje i u domu Lune Đogani

 

 

makonda-tracker