(FOTO)

NIŠTA SLAĐE nećete videti danas! Najmlađi sin Ane Ivanović i Bastijana imao je posebnu ulogu u pripremi božićne trpeze

0

Porodica Švajnštajger uživa u božićnim praznicima, za koje trpezu pripremali zajedničkim snagama.

Ana Ivanović krije identitet trećeg deteta
Ana Ivanović krije identitet trećeg detetafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Naša bivša teniserka Ana Ivanović živi pravu porodičnu bajku sa svojim suprugom, bivšim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom i trojicom njihovih sinova. Ana se porodila pre nešto više od sedam meseci, ali o trećoj bebi zna se da je dečak, dok je njegovo ime i dalje nepoznato javnosti.

 

Švajnštajgerovi se trude da svoju decu minimalno eksponiraju, pa se ni o starijim dečacima, Luki i Leonu, ne zna mnogo toga.

 

Par za to vreme uživa na imanju u Vestendorfu, u Austriji, u podnožju Alpa, gde su se s radošću pripremali za božićne praznike, poštš slave i pravoslavni i katolički Božić. Kako je Ana vična i vešta u kuhinji, ona uživa u spremanju praznične trpeze, a ove godine imala je najslađu pomoć.

Naime, Bastijan je podelio fotografiju toplog porodičnog kutka u kuhinji, dok su porodično pravili slatkiše. Tu su i slatke dečje ručice, među kojima su i ruke najmlađeg Švajnštajgera, koji je imao posebnu ulogu u spremanju božićne trpeze.

 

"Dobro došli u božićnu pekaru", napisao je Bastijan, a Ana se našalila s njim da je fotošopirao svoju ruku.

 

 

Svi zajedno mesili su testo, a slatke modlice u obliku jelke i srca garantuju da će deca imati najlepše kolače u duhu praznika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ana Ivanović i Bastijan

 

makonda-tracker