neočekivano

"Muž me ne razume, kaže da imam problem": Ana Ivanović progovorila o NESUGLASICAMA U BRAKU sa Bastijanom Švajnštajgerom

0

Naizgled vrlo skladan par ipak ima povremeno razmirice u braku 

foto: Instagram / anaivanovic
foto: Instagram / anaivanovic

Bivša teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger važe za jedan od najskladnijih parova u sferi poznatih ličnosti. Ana se savršeno prilagodila Bastijanovom načinu života, a i on je pojedine svoje navike menjao od kako je stvorio porodicu sa lepom Anom.

 

Naizgled idilčan brak ovog para ponekad se nađe pred brojnim izazovima, kao u krajnjoj liniji i svaki drugi. Ana je nedavno progovorila o zajedničkom životu sa bivšim fudbalerom Nemačke i tada je sve iznenadila.

 

Ana je gostujući u podkastu "Alesto" , Ana se dotakla njihovog braka i međuljudskih odnosa koji u njemu vladaju. Kao i svi drugi i oni se nekad nađu pred problemima, ali su ih do sada uvek uspešno prevazilazili. 

 

 

Njih dvoje u braku su od 2016. godine, nedavno su dobili i trećeg naslednika, a o odnosu koji grade sa sinovima, ali i međusobno, bivša teniserka često govori i to bez ikakvog ustezanja. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

- Mene suprug ne razume. Samo mi kaže da imam problem sa organizacijom. Meni je to mnogo smešno, jer sam ja jako organizovana, a ja njemu pokušavam da objasnim da nemam problem sa organizacijom. Ja samo imam previše stvari koje ne mogu da stanu u jedan dan, ali on to ne razume. On sve to pojednostavi. Ima vremena i da odmori i da popije kafu i nije mu jasno kako je ne mogu svoj dan isto tako da organizujem - rekla je kroz osmeh lepa teniserka, prenosi Blic.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Poznati par otkriva recept za dug brak

 

makonda-tracker