supermama

Dugo krili da čekaju treću bebu, Luka i Leon ne znaju šta je mobilni: Ana Ivanović o trudnoći i deci

0

Ana Ivanović je sve obradovala kada je nedavno otkrila da će ona i Bastijan Švajnštajger uskoro dobiti i treće dete.

 

Ana Ivanović uskoro očekuje treće dete
Ana Ivanović uskoro očekuje treće detefoto: Instagram / Ana Ivanović

Ana Ivanović, jedna od najlepših teniserki koje su se ikada bavile ovim sportom, pre nekih desetak dana je otkrila javnosti da je u "drugom stranju". Posle dvojice sinova, Leona i Luke, nekadašnji fudbaler Bastijan i Ana čekaju i treće dete, a bivši sportisti su to otkrili na veoma simpatičan način.

 

Objavili su zajedničku fotografiju na Instagramu, na kojoj Bastijan drži ruku na Aninom trudničkom stomačiću.

 

- Bastijan i ja smo sada brojčano nadjačani - napisala je Ana aludirajći na to da će uskoro mališana biti za jedan više.

 

Nakon toga, trudna Ana je potvrdila da se dobro oseća i da je sve u najboljem redu.

 

- Dobro se osećam, mnogo smo srećni, nadali smo se ovom i dugo smo krili, sada smo objavili - rekla je Ana Ivanović za televiziju N1.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Dvojica sinova, Luka i Leon, polako rastu. Prvi će ove napuniti pet, a drugi četiri godine. Ipak, i dalje su mali, a poznato je da su roditeljske obaveze veće, što su im deca mlađa. Ana i Bastijan se trude da ih usmere na pravi put, kao i da ne dozvole da preteruju sa nekim stvarima, na prvom mestu sa mobilnim telefonom i televizijom.

 

- U krugu moje porodice televizor je bio isključen, da pričamo dok ručamo… Limitiramo i naše vreme na telefonu kad smo sa sinovima, ajped nemamo. Važna nam je komunikacija sa decom, da ih čujemo i razumemo - otkrila je svoje roditeljske tajne je Ana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Kako kaže, trude se da im tako osmisle plan i program da i ne osećaju potrebu za svim tim "digitalnim čarima".

 

- Mi organizujemo dan dinamično, dosta vremena provodimo napolju… Oni vole da čitaju, crtaju, igraju se autićima… Oni, iskreno, i ne traže jer ne znaju za to - rekla je Ivanovićeva.

 

Ana se poslednjih godina posvetila i svom brendu prirodnih kozmetičkih prozivoda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

- Od svoje pete godine se bavim tenisom i navikla sam da radim. Sa decom ima dosta posla i obaveza, ali vollim da imam nešto svoje i san mi je bio da pokrenem kozmetičku liniju. Za sada ide sve dobro, uporedo balansiram. Dok sam igrala, uvek sam želela da koristim nešto organsko, to je i moj stil života, a imala sam problema da nađem proizvode koji su ispunjavali moja očekivanja - ispričala je lepa teniserka.

 

 

makonda-tracker