ODMAH ISKOPIRAJTE

U ovoj kombinaciji svi izgledaju TRENDI: Ana Ivanović pokazala kako će se ove sezone nositi SOMOT i koja boja je HIT

1

Još jedna jednostavan stajling nekašnje teniserke oduševio je Beograđanke 

ANA IVANOVIĆ NOVI STAJLING FOTO
ANA IVANOVIĆ NOVI STAJLING FOTO foto: Instagram / anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović jedna je od onih dama na domaćoj javnoj sceni koje su zbog svog svedenog, a ipak tako trendi načina odevanja postale prava modna inspiracija ženama širom svera.

 

Ona često na društvenim mrežama deli fotografije svojih autfita, koji su uvek moderni, lako se kombinuju i mogu se nositi svakgo dana. 

 

Nedavno smo imali prilike da je u društvu supruga Bastijana Švajnštajgera vidimo u veoma elegantnom izdanju, nakon čega se ponovo vratila svom jednostavnom kežual stilu.

 

 

Ona je ovog puta podelila svoju fotografiju na kojoj je u prelepoj braon jakni od rebrastog somota sa dugmićima u zlatnoj boji. Somot je godinama unazad materijal koji je jedan od najboljih izbora kada su u pitanju zimski dani, jer osim što je veoma topao on je i moderan decenijama unazad. 

 

Uz ovu prelepu jaknu, Ana je ponela krem rolku, crne pantalone i braon gležnjače od prevrnute kože. Ova kombinacija je idealna za posao, ali i izlazak u pozorište i bioskop. 

 

ANA POKAZALA KAKO ĆE SE NOSITI BRAON BOJA
ANA POKAZALA KAKO ĆE SE NOSITI BRAON BOJA foto: Instagram / anaivanovic

 

Celu kombinaciju Ana je upotpunila elegantnom torbom poznatog svetsko brenda u naranžastoj boji koja je dala živost celom stajlingu.

 

Ana je svoju liniju dovela do perfekcije, a neki čak smatraju i da bi joj dobro stajalo da nabaci nekoliko kilograma. Ono što su svi primetili je da teniserka blista i da je veoma zadovoljna svojim izgledom o čemu svedoči i veliki broj fotografija koje svakodnevno deli sa pratiocima. 

 

Bonus video:

 

Nadica Ademov o suprugu 

 

makonda-tracker