ženstveno & damski

Ove pantalone su praktičnije i od farmerki: Stajling Ane Ivanović koji će ostati trendi baš svake naredne zime

0

Ana Ivanović Švajnštajger zna mnogo toga – kako se postaje svetski broj jedan, kako osvojiti Rolan Garos, kao i kako uvek i svugde izgledati savršeno

Ana Ivanović uvek izgleda spektakularno
Ana Ivanović uvek izgleda spektakularnofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Srpska teniserka Ana Ivanović uživa u čarima putovanja po Evropi, a dok istražuje Stari kontinent sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i njihovim mališanima, iz dana u dan inspiriše svoje obožavateljke na Instagramu.


Ana je, i tokom svoje teniske karijere, bila poznata po efektnom stilu, a otkako je otišla u sportsku penziju još češće je viđamo u elegantnim izdanjima koja mogu da nam posluže kao uzor.


Gospođa Ivanović Švajnštajger je sada pokazala jedan takav inspirativan stajling, koji je istovremeno otmen, klasičan i vrlo moderan, a ostavlja utisak fenomenalnim spojem boja.

Naša teniserka pozirala je, naime u poslovnim pantalonama, vrlo šik dubokom modelu kariranog dezena, večno trendi u jesenjim i zimskim danima, koji je kombinovala sa krem tašnicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ostatak njene kombinacije je crn, što je proverena opcija kada želite da postignete sveden i otmen look. Ana je odabrala dugački sako crne boje, jednostavan model koji naglašava ramena, a kombinovala ga je s jednostavnom crnom majicom i čizmicama od prevrnute kože.

 

Crni sako i karirane pantalone Ane Ivanović
Crni sako i karirane pantalone Ane Ivanovićfoto: Instagram / Anaivanovic

Karirane pantalone – pouzdan izbor za jesen i zimu


Pantalone ukrašene kariranim dezenom spadaju u klasične komade dostupne u raznim varijantama. Pored raznih krojeva pantalona, tu su i razne opcije sa samim printom: sitan, krupan, šaren, monohromatski, a baš svaki izgleda šik i nosi se u hladnijim mesecima.


Za razliku od farmerki, koje mogu da budu pomalo problematične za uklapanje na svečanim događajima ako ne pronađete pravi model, karirane pantalone su savršene za baš svaku priliku. Možete ih nositi kada izađete na kafu s društvom, u noćni provod, na posao, predavanje ili čak i na svadbu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taize Gimeno (@taizegimeno)

Dovoljno su upečatljive da privuku pažnju i podignu autfit na viši nivo, a dovoljno suptilne da ne budu distrakcija od kompletnog stajlinga, a možete ih spajati na razne načine.


Najbolje izgledaju u spoju s neutralnim bojama, poput crne, bele i kamel, a s njima možete biti sigurni da ćete i svake sledeće zime imati šta da obučete – jer neće one nikud iz mode!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ana Ivanović na terenu

 

makonda-tracker