Kako će se SIVO kombinovati ove zime? Ana Ivanović održala modnu lekciju koja će se DOPASTI baš svima

0

Čini se da je kraljica ove zime baš siva boja, koja u mnogo svojih nijansi može da bude veoma zahvalna za kombinovanje 

KAKO SE KOMBINUJE SIVO? MODNA LEKCIJA ANE IVANOVIĆ
KAKO SE KOMBINUJE SIVO? MODNA LEKCIJA ANE IVANOVIĆfoto: Instagram / anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović u poslednjih nekoliko godina posvetila se odgajanju svojih mališana i održavanju porodoce, a čini se i da joj je ova odluka donela mnogo toga.

 

Osim što je pokrenula novi posao, Ana se takođe posvetila sebi, pa sada češće nego ikada imamo priliku da je vidimo u izdanjima koja mnogim damama mogu da pomognu kao modna inspiracija.

 

Nedavno smo imali priliku da vidimo kako Ana nosi preslatki tedi sivi kaputić, a sada je održala novu modnu lekciju i to o tome kako se kombinuje sivo.

Ana je na svom Instagram storiju podelila fotografiju koja je pokazala kako lepa teniserka nosi klasičan kaput u miš sivoj boji, a ispod njega sive pantalne u gotovo identičnoj nijansi kaputa. Uz ovo ona je ponale i sivu bluzu nešto svetlije nijanse, koja je otvorila celu odevnu kombinaciju.

 

Na posletku, ali ništa manje važne, tu su i preslatke kratke, sive čizmice u istoj nijansi sive kao bluza, na malu štiklu, koje su samo dale privuke elegancije. 

 

ANA IVANOVIĆ SIVI STAJLING
ANA IVANOVIĆ SIVI STAJLING foto: Instagram / anaivanovic

 

Lagan, zimski autfit ona je upotpunila krem torbom poznatog svetskog brenda, koja je upotpunila celu kombinaciju i dala dozu je prefinjenosti. Kosa pokupljena u niski rep učinila je da izgleda ujedno opušteno i trendi, a male naušnice otvorile su lice i učinile da blista.

 

Bonus video:

 

Kako se nosi šal na moderan način?

 

makonda-tracker