izričita

Hariju se ovo SIGURNO ne dopada! Megan Markl otkrila šta to njihov sin želi za Božić i zbog čega taj poklon NEĆE DOBITI

0

Arči Harison Vindzor je sin Megan Markl i princa Harija, a mami je uputio posebnu želju za predstojeće praznike.

Megan Markl otkrila je simpatičan podatak o sinu Arčiju
Megan Markl otkrila je simpatičan podatak o sinu Arčijufoto: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Megan Markl nikada nije van fokusa javnosti, a ovog puta je sa suprugom Harijem "zaradila" neslavnu titulu "gubitnika godine", sudeći po Holivud riporteru. Premda ovo nisu komentarisali, sigurno im nije drago zbog toga, ali su rešili da se, prilikom svojih istupa u javnosti, fokusiraju na neke lepše teme.

 

Tako je Megan u kratkom Netfliksovom filmu "The After"  otkrila šta to radi njihov sin Arči (4) i kakve su njegove želje za praznike, odnosno, šta je to što bi dečak voleo da dobije.

 

Podsetimo, par ima sina i dvogodišnju ćerku Lilibet, a ovog puta Megan je otkrila predivnu Arčijevu želju.

 

Naime, njihov sin voli fotografiju, a inspiran je radom Misana Harimana, fotografa koji je uslikao neke od najlepših porodičnih fotografija vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Naš četvorogodišnjak, pardon, ima četiri i po godine, pošto kaže da nema četiri, nego četiri i po, bio je sa Misanom dok mu je pokazivao kako se fotografiše, te sam mu kupila aparat. Rekao je: "Ali, ovo nije onaj koji ima Misan!" Rekla sam mu da taj aparat neće dobiti, pa čak ni za Božić — ispričala je Megan, piše Page Six.

 

Ovo je zanimljiv izbor za Arčija, s obzirom na to da je poznato da njegov otac ima dugu i jaku averziju prema kamerama i paparacima.

 

 

Podsetimo, još u dokumentarnoj seriji o princu Harija otkriveno je da ga zvuk aparata i dalje podseća na smrt njegove majke, princeze Dajane, koja je stradala bežeži od paparaca.

 

Megan i Hari imaju dvoje dece
Megan i Hari imaju dvoje decefoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Inače, jedan od poklona koje je Arči dobijao, jeste aparat za vafle, i to od kraljice Elizabete, a kako je jednom rekao Hari, Megan u tom aparatu pravi divne obroke.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BBC povukao potkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker