ovo boli!

"Licemeri, cmizdravci, gubitnici" Megan Markl i Hari zbog najgore godine do sada završili na STUBU PODSMEHA I SRAMA

0

Kada su se birali "gubitnici godine", izbor je pao na slavni par — Megan Markl i princa Harija.

Megan Markl i Hari dobili su ne tako laskavu titulu
Megan Markl i Hari dobili su ne tako laskavu titulufoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih parova na svetu, princ Hari i Megan Markl, proglašeni su "najvećim gubitnicima" na listi koju objavljuje The Hollywood Reporter! Pobednica je, ne tako iznenađajuće, Tejlor Svift, dok je ovak par stekao ne baš laskavu titulu u prethodno turbulentnoj godini.

 

Nakon što su i na ličnom planu doživeli razočarenja, pa, na primer, nisu pozvani na venčanje kuma svog sina Arčija, za par je usledio novi udarac koji je teško pasti i jakim ličnostima kao što su oni.

 

Godišnja kompilacija Holivud riportera označila je ovaj par kao nekog ko je imao najveće promašaje u 2023. godini, uključujući ukidanje njihovog potkasta, ali situaciju sa čuvenim Saut parkom. Uz to, Harijevi memoari "Rezerva" takođe su označeni kao — "cviljenje".

Brend Harija i Megan postao je licemeran mehur koji samo što ne pukne — dodali su oni, uz komentar da nisu uspeli "da unovče svoj status poznatih u Americi", nakon što su se odselili u Los Anđeles.

 

Prema navodima, prekretnica ove godine bila je serija "Saut park"; iako nisu pomenuli par poimence, u seriji se pojavio crvenokosi princ i njegova supruga koja je nosila identičan autfit koji je Megan nosila 2018. godine, a promovišu knjigu pod nazivom Waaaagh, pa potom odlaze na turneju gde promovišu svoje pravo na privatnost.

 

Megan i Hari nisu imali finansijski isplativu godinu
Megan i Hari nisu imali finansijski isplativu godinufoto: Aaron Chown / AFP / Profimedia

Godinu im je obeležilo i to što je Spotifaj ukinuo potkast Archetypes, i to nakon trogodišnjeg ugovora koji su potpisali. Međutim, uprkos velikoj cifri koja se pominjala (oko 18 miliona funti) i velikih planova, druga sezona kasnije nije bila ni u planu.

 

— Ipak, sav prezir i ruganje bolji su od toga da moraju prisustvovati na više od 200 zvaničnih veridbi kraljevske porodice godišnje, što zvuči užasno — pisali su u Holivud riporteru.

 

 

Takođe, i njihova humanitarna organizacija Archewell, nazvana po njihovom sinu, zabeležila je pad donacija za 11 miliona dolara — i završila u minusu!

 

Bonus video

BBC povukao potkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

makonda-tracker