prelepa!

Ako volite astrologiju, zlato i kristale — NEĆETE NAĆI LEPŠU! Ova VELIČANSTVENA torbica opčinila je sve najveće zvezde

0

Zlatna Zodijak tašnica aksesoar je koji spaja ljubav prema modi i astrologiji istovremeno!

Tejlor Svift sa svojom torbicom na premijeri filma
Tejlor Svift sa svojom torbicom na premijeri filmafoto: Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

Od pevačica do vojvotkinja, brojne svetske zvezde imaju sličan ukus kada su u pitanju moda i trendovi, pa ih neretko možemo videti sa identičnim komadima garderobe ili aksesoarima za koje je često neophodno izdvojiti čitavo bogatstvo.

 

Jedna torbica je nedavno postala it komad kada su najveće svetske zvezde u pitanju, a među njima je Tejlor Svift, ličnost godine po izboru magazina TIME i žena čiji uspeh je predmet istraživanja na Univerzitetu Harvard

 

Ona se pre nekoliko dana pojavila na premijeri filma Poor Things u Njujorku, kako bi podržala glumicu i prijateljicu Emu Stoun, a pored njenog glamuroznog crnog stajlinga, zvezda večeri bila je njena personalizovana torbica, s potpisom Naema Kana.

 

 

Tejlor Svift
Tejlor Sviftfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dobitnica Gremija ponela je zlatnu klač torbicu optočenu kristalima, s ugraviranom konstelacijom Strelca, njenog horoskopskog znaka. Tejlor Svift, zapravo, nije jedina osoba sa A-liste poznatih koja nosi ovu torbicu.

 

 

Štaviše, Megan Markl, za koju je poznato da obožava Tejlor Svift i ide na njene koncerte, nosila je još 2018. ovu torbicu, ali s ugraviranom konstelacijom svog znaka — Lava.

 

 

Obe žene su zainteresovane za astrologiju, što se vidi i po nakitu koji nose. Recimo, Tejlor je nosila prsten s konstelacijom Riba, a Megan ogrlice sa znacima Zodijaka svoje dece, Arčija i Lilibet.

 

Inače, Zodijak tašnica Naema Kana originalno se prodala po ceni od 1490 dolara, ali više nije dostupna za kupovinu.

 

Bonus video

Torba Longchamp

 

makonda-tracker