šuška se

"Ona DRHTI kad čuje njeno ime": Novi detalji o odnosu Kejt Midlton i Megan Markl otkrili mnogo toga što nismo ni slutili

0

Novinar blizak kraljevskom paru objavio je knjigu o mladim članovima britanske kraljevske porodice i podelio mnoge interesantne detalje

Kejt Midlton i Megan Markl ranije su se zajedno pojavljivale na Vimbldonu
Kejt Midlton i Megan Markl ranije su se zajedno pojavljivale na Vimbldonufoto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Kontroverzni novinar Omid Skobi, koji je navodno veoma blizak s Megan Markl i princem Harijem i često je istupao u njihovo ime u javnost, nedavno jeobjavio novu knjigu o britanskoj kraljevskoj porodici.


Biografiju "Endgame" posvetio je proteklim godinama i mladim članovima porodice, odnosno bavio se sinovima kralja Čarlsa III i njihovim suprugama.


Kako prenose britanski mediji, on je napisao da Kejt Midlton "počne da drhti", doduše u šali, kad čuje ime svoje jetrve Megan Markl, a princezu od Velsa i suprugu princa Vilijama opisuje kao "hladnu". Skobi tvrdi i da je između Megan i Kejt bilo "skoro nula komunikacije", osim kratkih kurtoaznih razmena, još od kraja 2019. godine.

Mogu li Kejt Midlton i Megan Markl da se pomire?

 

To znači da princeza od Velsa i vojvotkinja od Saseksa nisu preterano razgovarale ni pre nego što su princ Hari i Megan Markl zvanično napustili kraljevsku porodicu početkom 2020.


Ukoliko vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i žele da se pomire Harijevim najbližima, ova knjiga im sigurno neće pomoći, navodi izvor iz Bakingemske palate za Page Six.

 

Kejt Midlton i Megan Markl ranije su se zajedno pojavljivale na Vimbldonu
Kejt Midlton i Megan Markl ranije su se zajedno pojavljivale na Vimbldonufoto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Hari i Megan bi trebalo da započnu "turneju" za pomirenje – kaže anonimni izvor.


Ipak, Omid Skobi piše da za Kejt Midlton nema povratka nakon što je njen odnos s princem Harijem i njegovom suprugom uništen.


Ona je bila bliska s Harijem i uvek će se rado sećati tih trenutaka i odnosa koji je on imao s njenom decom... Ali nema šanse da će mu ponovo verovati posle svih intervjua koji su (Megan i on) dali – kaže neimenovana osoba iz Palate.

 

Put Kejt Midlton do savršene princeze


U jednom poglavlju, Omid Skobi bavi se time kako je Kejt Midlton postajala princeza i tvrdi da je ona imala lekcije o govoru kako bi zvučala više kao kraljica Elizabeta II.

 

Kejt Midlton i Megan Markl ranije su se zajedno pojavljivale na Vimbldonu
Kejt Midlton i Megan Markl ranije su se zajedno pojavljivale na Vimbldonufoto: EPA-EFE/NIC BOTHMA

Kejt je naučila šta je najvažnije za opstanak u sistemu: nestati u svojoj ulozi, ne odavati ništa i ne dozvoliti sebi da otelotvoriš ono što javnost vidi u tebi – tvrdi autor.


Zato je navodno govor Kejt Midlton u poslednje vreme sličan govoru pokojne kraljice – uglađen, kraljevski i distanciran na odgovarajući način.

 

On piše i da princeza nije uradila ništa kako bi podržala Megan kada se tek priključila porodici, kao i da su njih dve bile između dve vatre dok se raspadao odnos njihovih muževa.

 

BONUS VIDEO

Megan Markl i Hari na koncertu Kejti Peri

 

makonda-tracker