tako se to radi!

Čak i minđuše od 7.000 evra su ostale u senci: Ovo praznično izdanje Kejt Midlton nosi važnu MODNU LEKCIJU za svaku ženu

0

Kako nositi jednobojni stajling, a ne izgledati dosadno? Princeza od Velsa pronašla je način i o-du-še-vi-la

Princeza od Velsa Kejt Midlton u Vestminsterskoj opatiji
Princeza od Velsa Kejt Midlton u Vestminsterskoj opatijifoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Britanska kraljevska porodica okupila se juče u Vestminsterskoj opatiji u Londonu, gde je održan tradicionalno predbožićni koncert, a iako je viđena većina članova – ni o kome se danas ne priča koliko o princezi od Velsa.


Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, ponovo je bila najzapaženija, što joj je pošlo za rukom zahvaljujući jednom od jednostavnijih modnih izdanja u poslednje vreme.


Princeza od Velsa, poznata po nenapadnoj eleganciji i odmerenom damskom stilu, i sada je ostala odana svom ukusu, ali je otišla korak dalje u svojoj suptilnosti i pokazala da je manje zaista više.

Kako birati komade za monohromatski stajling?


Kejt je sastavila komplet boje slonovače od glave do pete, uz primenu ultimativnog trika za nošenje jednobojnih autfita: pažljivo je birala komade koji odskaču svojim krojem i za koje vam "zapadne oko", pa stajling deluje dinamačno iako je monohromatski. Dakle, neka sve bude jednostavno, a ništa isto i imate savršen look u jednoj boji!

1 / 8 Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Supruga princa Vilijama ponela je duboke poslovne pantalone, model koji potpisuje brend Holland Cooper i ima ravne i šire nogavice. Uz ojačan struk, kopčanje zlatnim dugmićima i decentne džepiće, ove pantalone stvara smart casual utisak i nenametljivo su šik, a Kejt ih je kombinovala bez greške.

 

Jednobojno modno izdanje Kejt Midlton, princeze od Velsa
Jednobojno modno izdanje Kejt Midlton, princeze od Velsafoto: Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tu je jednostavni kašmirski džemper uz telo, dugački, strukirani i blago lepršavi kaput s reverima koji nije karakterističan za njen stil, ručna tašnica Mosaic Nano modne kuće Strathberry.


Jedino što blago odudara nijansom jesu salonke od prevrnute kože brenda Gianvito Rossi, klasične cipele s visokom štiklom u nežnoj nude boji, ali to čini ovo izdanje još efektnijim.

 

Jednobojno modno izdanje Kejt Midlton, princeze od Velsa
Jednobojno modno izdanje Kejt Midlton, princeze od Velsafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Kejt je, inače, ponela i skupocene minđuše juvelirske kuće Van Cleef & Arpels, viseći model iz linije Magic Alhambra čija cena iznosi skoro 7.000 evra.

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker