"tužno"

Vilijam i Kejt dolaze: Megan Markl i princ Hari NISU POZVANI na venčanje Arčijevog kuma, a razlog ih je sigurno RASTUŽIO

2

Princ Hari i Megan Markl jedini su izostavljeni sa spiska zvanica za svadbu koja će obeležiti 2024. godinu u Engleskoj.

Princ Hari i Megan Markl pretrpeli su 'novi udarac'
Princ Hari i Megan Markl pretrpeli su "novi udarac"foto: EPA-EFE/Christopher Neundorf

Nakon velikog skandala u britanskoj kraljevskoj porodici, kada je u knjizi Omida Skobija istaknuto ko su navodni rasisti, koji su se raspitivali oko toga kakva će biti boja kože tada još uvek nerođenog Arčija, sina Megan Markl i princa Harija, na redu je nova drama.

 

Kralj Čarls i Kejt Midlton, posle optužbi, nastavili su sa izvršavanjem svojih obaveza bez preterane buke, ali kod Megan i Harija bura se ne stišava.

 

Naime, kum njihovog sina Arčija, Hju Grosvenorjedan od najbogatijih Britanaca, ženi se narednog juna svojom partnerkom Olivijom Henson, piše Sandej Tajms. Ipak, navodno, par sa trenutnim prebivalištem u Montesitu, u Kaliforniji,  nije na spisku gostiju.

Mnogo je tužno što je došlo do toga — rekao je prijatelj Harija i Grosvenora.

 

Objašnjeno je da par nije pozvan na venčanje "kako bi se sprečila dalja drama među zavađenim članovima porodice".

 

 

Hteo je da izbegne situaciju da ih bilo šta zaseni tog dana, posebno Oliviju, i neće neprijatne scene — rekao je izvor.  — Hju je blizak prijatelj Vilijama i Harija, a zadržao je dobar odnos sa obojicom. On bi voleo da se stvari srede među njima, ali zna da je malo verovatno da se to desi pre venčanja. 

 

Za razliku od Megan i Harija, Kejt, Vilijam i kralj jesu na spisku zvanica za svadbu
Za razliku od Megan i Harija, Kejt, Vilijam i kralj jesu na spisku zvanica za svadbufoto: EPA-EFE/STR

Ipak,  Vilijam, Kejt Midlton i kralj Čarls jesu na spisku zvanica. 

 

Portparoli Megan i Harija nisu odgovorili na upite medija u vezi s ovom situacijom, ali portparol mladoženje Grosvenora istakao je da "nisu u poziciji da komentarišu spisak gostiju".

 

Bonus video

Megan Markl i Hari na koncertu Kejti Peri

 

 

makonda-tracker