za svaki tip građe

Sužava figuru & oduzima dah: Omiljena haljina Kejt Midlton je OČARAVAJUĆA, a ima je čak u 4 boje

0

Supruga princa Vilijama toliko je oduševljena ovom toaletom da ju je pazarila u više boja, a u pitanju je prava mala optička iluzija od haljine

Omiljena haljina Kejt Midlton, princeze od Velsa, delo je Emilije Viksted
Omiljena haljina Kejt Midlton, princeze od Velsa, delo je Emilije Vikstedfoto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Princeza od Velsa Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, prestolonaslednika britanskog trona i buduća kraljica pratilja, žena je o čijem se stilu neprestano priča još otkako smo je upoznali.


I ove godine, Kejt je bila poznata dama u čijim stajlinzima svi uživaju, pa je treća na listi slavnih žena čiji se stil najčešće pretraživao na Guglu u 2023, tik iza Kendal Džener i Tejlor Svift.


Poznat je i čuveni "Kejt efekat", odnosno da maltene sve što supruga princa Vilijama obuče bude rasprodato u roku od nekoliko dana, a ako ste se pitali šta je to što takva dama od stila nosi najradije – imamo odgovor.

Omiljena haljina Kejt Midlton


Kejt nije strano da se toliko opčini nekom kreacijom da je kupi u više boja, a ubedljiva "šampionka" među njenim haljina je toaleta koju potpisuje njuzelandska dizajnerka Emilija Viksted.

Princeza od Velsa poseduje je u boji lavande, maslinastozelenoj, kobaltnoplavoj i plavozelenoj.


U pitanju je model A-kroja, krajnje jednostavna haljina dugih rukava i ravno sečenog okovratnika, koja vizuelno podiže struk i počinje da se širi malo ispod grudi, zahvaljujući čemu već vitka Kejt Midlton izgleda još atraktivnije.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

Toaleta seže do kolena, zove se – kako prikladno – Kate ,a njena cena iznosi više od 1.570 evra. Ipak, trenutno nije lako doći do nje, budući da je rasprodata.

 

'Kate' haljina Emilije Viksted koju Kejt Midlton obožava
"Kate" haljina Emilije Viksted koju Kejt Midlton obožavafoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princeza je sve boje koje ima nosila u više prilika proteklih godina, a obično je, budući da je veoma decentna, kombinuje s dijamantima i salonkama s visokim štiklama.

 

'Kate' haljina Emilije Viksted koju Kejt Midlton obožava
"Kate" haljina Emilije Viksted koju Kejt Midlton obožavafoto: Alex Lentati / Eyevine / Profimedia

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker