nestrpljiv je

Znajući njega, verovatno JAKO NEGODUJE! Evo u kakvom je zaostatku maleni princ Lui za svojim bratom i sestrom

0

Šarmantni princ Lui nije dobio isti tretman kao njegovi brat i sestra, a nema sumnje da je jako nestrpljiv!

šarmantni princ lui uvek privuče pažnju gde god da se pojavi, a najmanje ga viđamo od cele porodice
šarmantni princ lui uvek privuče pažnju gde god da se pojavi, a najmanje ga viđamo od cele porodicefoto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Princ i princeza od Velsa Kejt Midlton i princ Vilijam nedavno na finale Vimbldona nisu poveli svoje najmlađe dete, šarmantnog princa koga su nazvali Lui, dok su im društvo pravili stariji Džordž i Šarlot.

 

Kako se njegova majka priznala, Lui je ostao s dadiljom i izrazito je negodovao zbog toga, što i ne čudi, s obzirom na to da ceo svet zna koliko je nestašan. Lui nije prisustvovao ni sahrani svoje prabake, kraljice Elizabete II, a veruje se da iz javnosti izostaje uglavnom jer se ponaša kao i svako dete, uz mnogo kreveljenja i simpatično nestašnih postupaka.

 

Doduše, kraljevska porodica za to ima mnogo manje razumevanja od ostalih ljudi, kojima je to beskrajno simpatično.

 

Ipak, iako nemirniji od brata i sestre, Lui je mnogima omiljen član porodice. Doduše, on još uvek nije dobio neke prilike koje su već dobili njegovi brat i sestra.

 

Dok je princ Džordž s 9 meseci išao na prvo putovanje u inostranstvo, u Australiju i na Novi Zeland, a princeza Šarlot sa 16, princ Lui ima 5 godina i još uvek nije dobio priliku za pustolovinu koju su kao bebe imali njegovi brat i sestra!

 

Ipak, razlog nisu njegovi nestašluci, već nešto znatno jednostavnije.

 

 

Kako se navodi, Lui nije imao prilike da putuje zbog pandemije, koja je nastupila kad je dečak napunio dve godine, a kada su Kejt i Vilijam prvi put otišli na Karibe na službeno putovanje, deca su morala da ostanu kod kuće zbog obaveza u vrtiću i školi.

 

princ lui još uvek nije dobio priliku da putuje u inostranstvo
princ lui još uvek nije dobio priliku da putuje u inostranstvofoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Zanimljivo je da je Džordževo prvo putovanje bilo na isto mesto gde je s 9 meseci s mamom Dajanom i tatom Čarlsom putovao princ Vilijam kao beba. Dajana je insistirala na tome jer nije htela da ostavi tako malu bebu razdvojenu dve nedelje od majke.

 

Bonus video

Kejt Midlton u dve venčanice:

 

makonda-tracker